SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sultansuyu Peşkeş Çekilecek!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:55:36
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, özelleştirme ve satma sırasının Akçadağ Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde olduğunu belirterek, “Hepimizin dedesinin ve babalarımızın çalıştığı Sultansuyu Tarım İşletmesi de birilerine peşkeş çekilecek. Buna müsaade etmemeliyiz” dedi.

Beraberinde, CHP Merkezİlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, parti yöneticileri Naci Yetkin ve Abbas Akıncı ile birlikte Yeşiltepe Mahallesi Tektut mevkiinde kırathanede sorun dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya milletvekili Veli Ağbaba, “Bize oy versin vermesin herkesin sorunlarına çare bulmak için çaba gösteriyoruz” dedi.

Şeker Fabrikası’nın özelleşip satıldığını, ancak kendisinin bunun durdurulması için TBMM’de birçok konuşma yaptığını ve soru önergeleri verdiğini hatırlatan Ağbaba, kendisinin ve sivil toplum kuruluşlarının mücadelesi sonucu bu satışın durdurulduğunu vurguladı.

Özelleştirme ve satma sırasının Akçadağ Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde olduğunu söyleyen Ağbaba, “Hepimizin dedesinin ve babalarımızın çalıştığı Sultansuyu Tarım İşletmesi de birilerine peşkeş çekilecek. Buna müsaade etmemeliyiz” ifadelerini kullandı.

“Özelleşmeden dolayı Malatyalının cebine ne girdi, soruyorum? Tekel ve Sümerbank satıldı. Kimin cebine ne girdi?” diyen Ağbaba, Malatya’da iki hastanenin yıkılması ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Hastane yapıldı. Yeri tartışıldı. Neyse buraya yeni hastane yapıldı. Beydağı Devlet Hastanesi kapatılsın. Eyvallah. Ama, yukarı Devlet Hastanesi kapatılmasın. Malatya büyüyen bir şehir diyoruz. Vatandaşı tek hastaneye mahkum edemezsiniz.”

Ağbaba, İnönü Stadı yerinin de yeşil alan olarak kalması gerektiğini savunarak, “Yeni Stat yapılıyor. Yapandan Allah razı olsun. Her şeyi eleştirmiyoruz. Stadı yapanlardan Allah razı olsun diyoruz. Ancak mevcut stat yerine bina yapacaklardan da razı olmasın diyoruz. Biz burasının halka açık yeşil alan, park gibi değerlendirilmesini arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız