SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sultansuyu Tayları 2.1 Milyon TL'ye Satıldı

0
Güncellendi - 2016-09-28 19:27:43
Sultansuyu Tayları 2.1 Milyon TL'ye Satıldı
A- A+ PAYLAŞ

Sultansuyu Tarım İşletmelerinde yetiştirilen 16 elit tay İstanbul Veliefendi Hipodromunda satıldı. Satıştan toplam 2 Milyon

160 Bin TL gelir elde edildi. Satışa sunulan ‘Bosna Sarayı’ isimli tay 240 Bin TL ile en yüksek bedelle alıcı buldu.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)’in resmi internet sitesinde yer alan tayların satışına ilişkin haber şöyle:

“Genel Müdürlüğümüzün 2016 yılı ilk elit tay satışı, 27 Eylül 2016 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromunda gerçekleştirildi.

Sultansuyu İşletmesi yetiştirmesi elit tayların camianın beğenisine sunulduğu satışta, ortalama 135 bin TL fiyatla, 16 baş 2’li erkek tayın satışından toplam 2 milyon 160 bin TL satış hasılatı elde edildi.

Satışın en yüksek fiyatla alıcı bulan tayı, 240 bin TL’ye Bosna Sarayı oldu. Bosna Sarayı’nı 210 biner TL ile Tendürek ve Ataker isimli taylar takip etti

Genel Müdürlüğümüzün 2016 yılında düzenleyeceği ikinci elit tayı satışında, Anadolu yetiştirmesi elit taylarımız 11 Ekim 2016 Salı günü İstanbul Veliefendi Hipodromunda düzenlenecek ihaleyle camianın beğenisine sunulacak."

Sultansuyu yetiştirmesi tayların satış detayları şöyle:

tay

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

tay1 tay2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Türkiyekolik (7 yıl önce)
    Malatyayada hipodrom istiyoruz...yetkililere duyurulur
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Anlamadığım konu,atlar Malatya Sultansuyu harasında yetişiyor.Satış ya Veliefendi hipodromunda yada Karacabey'de satışa çıkarılıyor.Atlar neden Malatya'da satılmıyor.Bu konunun üzerinde durulmalı ve bundan sonraki satışlar Malatya Akçadağ'da yapılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyada hipodrom yok, at sahibi yok, atı yüksek bedelle alıp sahalarda koşturacak kimse yok olanlarda istanbulda ankarada izmirde bursada onlarda kolay kolay malatyaya gelmiyorlar. Urfadan gelenlerde hepsi birbirine akraba ve kimse birbirinin verdiği fiyatın üstüne çıkmıyor. İşletmenin menfaatleri doğrultusunda istanbul ve bursada satılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • aydınlatıcı bir yorum tşklr..
    0
    0
    Yanıtla