SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sultansuyu Tayları Satıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi’nde özel olarak yetiştirilen 15 safkan Arap tayı İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda açık artırma ile satıldı. Tayların tamamı toplam 1 milyon 307 bin YTL (1 trilyon 307 milyar TL)’ye satılırken, en yüksek fiyat 276 bin YTL ile Emirsultan adlı taya verildi. Bu tayı Bedri Akbulut satın aldı. En düşük fiyatlı tay ise 33 bin YTL ile Kirve adlı tay oldu.

2005 doğumlu 2 yaşlı Erkek Arap taylarının satışına at sahiplerinin ilgisi yüksek oldu. Berkoş ve Neame’den elde edilen Emirsultan adlı tay ihalenin en yüksek bedelli tayı olurken, ikinci sırayı 180 bin YTL ile Berkoş ve Egeincisi’nin tayı Fobi, üçüncü sırayı 126 bin YTL ile Berkoş ve Matra’nın tayı Hışır elde etti. Fobi ve Hışır’ı Mehmet Çay’ın satın aldığı bildirildi.

Taylar, satış fiyatları ve satın alanlar şunlar:
1-Emirsultan-276 Bin YTL-Bedri Akbulut,
2-Fobi-180 bin YTL-Mehmet Çay,
3-Hışır-126 bin YTL-Mehmet Çay,
4-Kırman-122 bin YTL-Baran Cemiloğlu,
5-Kayme-90 bin YTL-Ziya Adalar,
6-Okçu-63 bin YTL-Baha Yargı,
7-Darbe-62 bin YTL-Remazan Kaya,
8-Lala-62 bin YTL-Kemal Taylan,
9-Cangünay-60 bin YTL-Mevlüt Taniyit,
10-Hanpınar-55 bin YTL-Kenan Özdemir,
11-Köknar-52 bin YTL-Nedim Köçker,
12-Ateş-51 bin YTL-Bozan Güner,
13-Bulak-40 binYTL-Nedim Köçker,
14-Bahtım-35 bin YTL-Remazan Kaya,
15- Kirve-33 bin YTL-Remazan Kaya.

FOTOLAR: En yüksek fiyata satılan Emirsultan adlı tay ve satın alan Bedri Akbulut..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız