SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sultansuyu'nda At Bindiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:46:12
Sultansuyu'nda At Bindiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gençlik Meclisi üyeleri Akçadağ Sultansuyu Tarım İşletmesine  piknik düzenledi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş ve gençlik meclisi genel kurul üyelerinin katıldığı piknik de gençler doyasıya eğlendiler.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, düzenlenen piknik organizasyonu ile gençlerle bir arada kaliteli ve eğlenceli  vakit geçirmek istediklerini söyledi. 2016 yılı içinde gençlik meclisinin çok güzel faaliyetleri hayata geçireceklerini inandığını söyleyen Pektaş, " Gençlerden beklentimiz okuyan, araştıran, kendini geliştiren bir gençlik istiyoruz." dedi.

Sanat Sokağı'nda Gençlik Meclisine tahsisi edilen "Gençlik Merkezi"ne de değinen Pektaş, gençlerin kendilerine ait bir ortamda daha kaliteli ve verimli işler çıkaracaklarına inandığını söyledi.Malatya'nın keşfedilmemiş bir çok yerini yıl içinde düzenleyecekleri piknik ve gezi organizasyonları ile tanıma fırsatı yakalayabileceklerini söyleyen Pektaş, gençlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. 

Sultan Çiftliği'nde atlara binen gençlik meclisi üyeleri  düzenlenen organizasyondan dolayı Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş'a teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız