SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sultansuyu'nun Müdürü Değişti

0
Güncellendi - 2017-08-15 05:58:45
Sultansuyu'nun Müdürü Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü (TİGEM) Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğüne, Bursa Karacabey Tarım İşletmesi Müdürü  Ahmet Karakeçe'in atandığı öğrenildi. Malatya doğumlu olan,  Karakeçe’nin Kurban Bayramı sonrası  yeni görevine  başlayacağı haber alındı.

Kısa süre önce  Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Hamdi Yücel ise yeni atamayla  Adana Çukurova Tarım İşletmesi Müdürlüğü’ne atandı.

Bu arada Karacabey Tarım İşletmesi  Teknik Müdür Yardımcısı Mustafa Erman Kırkpınar  Sultansuyu Tarım İşletmesi  Teknik Müdür Yardımcılığına, Kırşehir Malya Tarım İşletmesi Müdürlüğü Bitki Üretim Şefi Haldun Kenan’da   Sultansuyu İdari Müdür Yardımcılığına atandı.

Öte yandan Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Muhammet Ali Taş ise TİGEM Genel Müdürlüğü’ne araştırma görevlisi olarak  atandı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Ahmet Karakeçe (iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Tudor (6 yıl önce)
    Ekibi ile gelenlere dikkat etmek gerekiyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Müdür ekibiyle geliyor bu yönetimde çok önemli bir kriter inşallah başarılı olur.butun yönetimlerde idarecilere ekibiyle çalışma imkanı verilmeli ve hesap sorulmalıdır.yoneticilik 7/24 çalışma gerektirir ekip işi olmazsa bu yedi yermidort çalışma çok zor olur.
    0
    0
    Yanıtla