SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sulu Mağara Projesi'

A- A+ PAYLAŞ

 

Doğanşehir İlçesi'nin Polat Beldesinin tanıtımı amacıyla yapımı devam eden "Polat Beldesi Sulu Mağara Projesinin" hayata geçirileceği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ankara Doğanşehir Polat Ovası Derneği Başkanı Kamil Göksu, "Derneğimizin kuruluş amaçlarında da önemle değindiğimiz gibi yöremizi en iyi bir şekilde tanıtmayı amaçlamıştık. Bu sebeple yöremize ait tüm kaynakları, www.polatdernegi.com sitesinden sizlerin hizmetine sunuyoruz. Tüm kamuoyunun şunu çok iyi bilmesi lazım ki Polat Kasabası kendine has türküleri, yemekleri, tarihi yerleri, mesire alanları ve doğa harikası özellikleri ile tanıtılmaya değer güzelliktedir. Bu şirin kasabamızın gelişmesi için tanıtılmaya çok ihtiyacı var. Bizler de üzerimize düşeni bir nebzede olsa yapmaya gayret ediyoruz. Türkülerimizin Kültür Bakanlığı ve İnönü Üniversitesi tarafından araştırılmaya başlanması bizleri son derece mutlu etmektedir. Malatya Valimiz sayın Ulvi Saran, Doğanşehir Kaymakamımız sayın Barboros Baran, Belediye Başkanımız sayın Hasan Orman'ın büyük gayretleri ile Sulu Mağara projesinin hayata geçirilmesi için girişimler devam etmektedir. Yöremizde tarım ve hayvancılık ağırlıklı geçim kaynaklarıdır. Ancak yöremiz kültürel ve coğrafiden açıdan tanıtılırsa, turizm de yöremizin önemli bir geçim kaynağı olabilir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız