SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sülün Osman' Misali!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Sülün Osman'ı aratmayan bir dolandırıcılık olayı yaşanarak, başkasına ait meyveli kayısı bahçesi odun ardiyecisine satıldı. Kayısı bahçesindeki 400 ağaçtan 270 tanesi kesilerek götürüldü.

Olay Malatya'nın Akaçdağ ilçesine bağlı Bahri beldesinde yaşandı. Bahattin Memur adlı şahısa ait kayısı bahçesi, cezaevinden yeni çıktığı belirtilen bir kişi tarafından Yeşilyurt ilçesinde ardiyecilik yapmakta olan 2 kişiye satıldı. Dolandırıcının kayısı bahçesini "Annem çok hasta" diyerek odun fiyatı yaklaşık 30-40 bin TL tutarındaki bahçeyi ardiyecilere 3 bin 500 TL'ye sattığı belirtildi. Ardiyeciler ise zaman kaybetmeden ucuza kaptıkları bahçedeki 270 ağacı kestiler.

Durumu komşusunun haber vermesi üzerine bahçeye giden Bahattin Memur, bahçenin kendisine ait olduğunu söyleyince ardiyeciler bahçedeki ağaçları satın aldıklarını söylediler. Bahattin Memur, jandarmaya giderek bahçesindeki ağaçları satan şahıstan ve ardiyecilerden şikayetçi oldu.

Bahattin Memur, yaptığı şikayete karşın hem ardiyecilerin ve hem de dolandırıcı şahısın serbest bırakıldığını belirterek, bahçedeki traktörlerin üzerindeki kesilmiş kayısı ağaçlarının da ardiyecilere verilmesini anlayamadığını ifade etti.

Yıllardan beri verdikleri tüm emeklerin boşa gittiğini belirten Bahattin Memur, "25 yıl emek verdiğimiz bahçeyi yok ettiler. Verdiğimiz emeklerimiz gitti. 400 ağaçtan 270 tanesini üzerinde meyve olduğu halde nasıl kestiklerini anlamak mümkün değil" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız