SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sümer'den Bir Miras da Milli Eğitime..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü ve "artık olmayan" Sümer Holding Pamuklu Dokuma Fabrikası arasındaki arazi anlaşmazlığı sonuçlandı.

Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Bulut (fotoğrafta ordakaki), Sümer Dokuma Fabrikası'na ait işçi evlerinin bulunduğu alanda inceleme yaptı ve burasının eğitim amaçlı kullanılmak üzere 10 dönümlük arazinin Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini belirtti.

Bulut, "Gerek imar ve gerekse de fabrikanın SSK'ya alan prim borcundan dolayı alan üzerinde bir takım sıkıntılar vardı. Şu anda bu sıkıntılar çözülmüş durumdadır. 5 dönümlük alana Mustafa Necati İlköğretim Okulu'na 32 derslikli ek bina, 5 dönümlük alana da Halk Eğitim Merkezi binası yapılacak. İnşaat çalışmalarına bu yıl başlanacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız