SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sümer'den Veda Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ
Edirne Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü’ne atanan, Malatya İl Sosyal Güvenlik Müdürü Metin Sümer veda ziyaretlerinde bulunuyor.
 
Sümer, veda ziyaretleri kapsamında Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’nı da ziyaret ederek, Kooperatif Başkanı Ali Evren ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüştü.
 
SGK İl Müdürü Metin Sümer, uzun yıllar Malatya’da Bağ-Kur İl Müdürlüğü görevinde bulunduğunu, Sosyal Güvenlik Kurumlarının bir çatı altında toplanması sonrasında da Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü olarak atandığını ve aynı zamanda SGK Bölge Koordinatörlüğünü de yürüttüğünü söyledi. 
 
Metin Sümer, Görev süresi içerisinde önemli çalışmalar yaptıklarını ve tüm kesimlerle iyi ilişki içerisinde kamu hizmetinin en üst düzeyde yürütülmesi için çaba gösterdiklerini söyledi. Sümer , yeni  bir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binasının yapılması içinde yoğun çaba gösterildiğini , kısa sürede inşaatın yapımına başlanabileceğini ifade ederek, “ Tayinimin çıkmasındaki tek üzüntüm Malatya’dan ayrılacak olmamdır” dedi.
 
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’de,  Metin Sümer’in uzun yıllar esnafların bağlı bulunduğu Bağ-Kur il Müdürlüğü görevinde bulunduğunu o dönemlerde yaşanan bir takım sıkıntıların çözümü konusunda  Sümer’in  büyük desteğini ve yardımını gördüklerini, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü görevinde de bu desteklerinin sürdüğünü söyledi. Evren, ziyaretin anısına Sümer’e duvar saati hediye etti.
 
Haber-Foto : Selahattin Gökatalay (Görüş) 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız