SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alacak Kavgası.. Arkadaşının Kulağını Kesti

0
Güncellendi - 2016-06-08 18:22:18
Alacak Kavgası.. Arkadaşının Kulağını Kesti
A- A+ PAYLAŞ

İnşaat işçisi arkadaşlar arasında çıkan kavgada bir kişi cam parçası ile saldırdığı şahsı kulağından yaraladı. Şahsın kulağının kesilen bölümü hastanede dikildi.

Olay, Salı gecesi 22.00 sıralarında Sümerpark (Abdullah Gül Parkı) civarında, meydana geldi. Bir kişinin bıçaklanarak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ihbarı üzerine harekete geçen  polis ekipleri, yaralının 40 yaşlarındaki Cumalı Toygar  ve olayın şüphelisinin ise yine 40 yaşlarındaki  Esat K. olduğunu belirlendi.

Yapılan incelemede kavgada bıçak değil, cam parçası kullanıldığı ve kavga esnasında Cumali Toygar’ın sol kulağının yarısının koptuğu belirlendi.  Hastanede müdahale edilen şahsın, olay yerinde bulunan kulağının kopan kısmının dikildiği öğrenildi.

Kavganın alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı iddia edildi.

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaydan sonra kaçan Esat K.adlı şahsı 2 saat sonra yakalayarak gözaltına aldı.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

ATEŞ AÇTILAR..

Öte yandan, gece yarısı 00.00 sıralarında, Sümerpark'ta silahla havaya ateş eden şahıslar, bir otomobille kaçtılar. Polis, plakası belirlenen otoyu ve içindekileri arıyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız