SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sümerpark İhalesi'nde Teklifler Açıklandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesinin Sümerpark Projesinin hayata geçirilmesi konusundaki çalışmalarında önemli bir adım daha atıldı.

Malatya Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde tapusu alınan Sümer Holding’e ait yaklaşık 115 dönümlük Sümer İşçi Evleri Yerinin modern bir şehir parkı yapılması amacıyla inşaat ihalesinin ilk bölümünde, 12 firmanın teklifleri alındı.

5 Mayıs Cuma günü Belediye Meclis Salonu’nda yapılan ihale öncesi bir açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim, Malatya Belediyesi tarafından Malatya Belediyesine devredilen yere yeşil alan ve park yapmak amacıyla 4734 Sayılı Kanun kapsamında bir ihale düzenlediklerini ve ihale dosyalarının veriliş sırasına göre açılıp inceleneceğini belirtti.

Daha sonra İhale Komisyonu tarafından firmaların verdikleri teklifler teker teker açıklandı. Firmaların verdikleri teklifler ise:

GÜNGÖR TARIM İNŞAAT: 5.943.000 YTL
AKÇAĞ – AKSA ORTAK GİRİŞİM: 7.214.000 YTL
GÖZENOĞLU İNŞAAT: 7.254.000 YTL
MODEKS İNŞAAT: 7.390.000 YTL
VBZ İNŞAAT: 7.490.000 YTL
AA GRUP İNŞAAT: 9.200.000 YTL
OPTİMUM TURİZM İNŞAAT: 8.744.000 YTL
DOĞUCAN İNŞAAT: 6.827.000 YTL
ÖZLEM İNŞAAT: 7.300.000 YTL
AKYURT İNŞAAT: 6.390.000 YTL
ERHAN İNŞAAT: 5.785.000 YTL
VANLIOĞLU İNŞAAT: 6.444.000 YTL olarak gerçekleşti.

İhalenin ardından bir açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim, Malatya Belediyesi tarafından 4734 Sayılı Kanun Kapsamında firmaların verdikleri tekliflerin İhale Komisyonu tarafından inceleneceğini ve sonucun ileriki günlerde ilgililer ile kamuoyuna açıklanacağını söyledi.

Başkan Yardımcısı Sevim, ilgili yasa gereği, işin muhammen bedelinin açıklanmadığını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız