SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sümerpark Kafeleri İhaleye Çıkarılıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sümerpark'ta bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait 6 kafe yeri, 1 büfe yeri ve 1 bağımsız bölümün kiraya verilmesi için ihale düzenlendiğini açıkladı. İhale ilanında ayrıca, Darende’nin Balababan beldesinde bulunan bir soğuk hava deposunun da ihale kapsamında kiralanacağı belirtildi.

 İhale 16 –17 Mart tarihlerinde yapılacak  

Halk arasında Sümerpark olarak bilinen Abdullah Gül Parkı’nda bulunan ve mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan 6 kafe yeri, 1 büfe yeri, 1 bağımsız bölüm ve Balaban’daki soğuk hava deposunun kiralanması için düzenlenen ihalenin açık teklif usulü üle yapılacağı açıklandı.

Söz konusu ihale kapsamında 16 Mart Pazartesi günü kafe yerleri ve büfe yeri için teklif alınacağı, 17 Mart Salı günü ise Abdullah Gül Parkı’nda yer alan 1 bağımsız bölüm ve Balaban’daki Soğuk hava deposu için tekliflerin alınacağı duyuruldu.

İhale koşullarına göre kiralama süresi 4 olduğu, açık teklif usulüne göre, söz konusu yerler için verilecek tekliflerin ihale sırasında ‘sözlü’ olarak alınacağı öğrenildi.

Halen Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. kirasında bulunan ve 16-17 Mart tarihlerinde,  Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. binasında yapılacak ihale ile kiralanacak iş yerlerinin muhammen bedelleri şöyle:

Abdullah Gül Parkı 183/1A Nolu Kafe Yeri - 150.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 185/1-2 Nolu Kafe Yeri - 110.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 187/A Nolu Kafe Yeri - 95.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 195/1 Nolu Kafe Yeri - 150.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 195/2 Nolu Kafe Yeri - 45.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 195/3 Nolu Kafe Yeri - 75.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 195/5 Nolu Büfe Yeri - 47.000,00-TL

Balaban - Soğuk Hava Deposu -121 A. 9 P. 25.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 183/1B - Bağımsız Bölüm - 130.000,00-TL.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Ön plandaki yeşil alan Sümerpark (Abdullah Gül Parkı)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • mehmet (4 yıl önce)
    zaten küçücük bir yer, bu kafeler sayesinde bütün özelliğini yitiriyor malesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Malatya haber bu haberle belediyenin ve paravanlarinin moralini bozmuş ancak ihalenin kime gideceği dünden belli ayrıca Malatya haber bu haberleri gazetecilik niyetiyle yapmıyor amaç gazetecilik olsaydı diğer ihaleleri de haber yapardı Malatya halkı bilgilenirdi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (4 yıl önce)
    Bu işin bir kotası olmalı,hiç olmasın demiyorum en azından adım başı olmamalı ki adı park olabilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • ismet (4 yıl önce)
    Parkın sözlük anlamı:''Halkın dolaşıp hava alması,dinlenmesi, çocukların hoşça vakit geçirmesi için yapılmış ,çiçeklendirilmiş, ağaçlandırılmış geniş alan'' SÜMER PARK bu tanıma sizce ne kadar uyuyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Dilaver (4 yıl önce)
    Belediyedeki araçları israf diye iptal etmişlerdi, şimdi bir sürü araç kiralanmış, ihaleyi duymadık. Hangi şirket aldı? Parkometreyi Belediyenin şirketi çalıştıracaktı. İhaleye neden çıktı ve kim aldı kimsenin bilgisi yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (4 yıl önce)
    Neden ihaleye çıkılıyor? Koskoca belediye kendisi işletemiyor mu? Halka açık olsun, belediye kendisi çalıştırsın,hem de ucuza çalıştırarak vatandaşa hizmet olur....
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (4 yıl önce)
    Sümer parkta nargile kokusundan geçilmiyor bazıları yeşil alanları işgal etmiş kafasına göre takılıyor parkliktan çıkmış büyük bir cafe park olmuş ha bu kimin umrunda hiç kimsenin bu vebal bu işle ilgili kim varsa boynunadir Birşey daha bu şekilde açıktan sozlu ihale milleti birbirine düşürür mafya bozuntularina iş çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (4 yıl önce)
    Sümerpark park olmaktan çıktı zaten. Her metresi ticaret alanına çevrildi. Sümerpark değil, kafepark denilse daha doğru olmaz mı... Halbuki orası halkın dinlenmesi, gezmesi, kafa dinlemesi için yapılmılştı. Şimdi parasız adım atacak yer yok Sümerpark'ta. Yazık edldi. Büyükşehir Belediyesi kafe büfe ihalesi yapacağına Sümerparkı gerçekten parka dönüştürsün ve orayı hakiki manada halka açsın. Ama olmaz çünkü belediyeler halk için değil müteahhitler için kafeciler için, inşaatçılar için var.
    0
    0
    Yanıtla