SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sümerpark'ta Ramazan Geceleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından Sümerpark'ta kurulan sahnede vatandaşlara tiyatro gösterileri ve müzik dinletisi sunuluyor.

Her yıl Ramazan Ayı'nda Malatya Belediyesi tarafından Malatyalı vatandaşlara sunulan Hacivat-Karagöz gösterisi ise vatandaşların büyük ilgisini görüyor. Malatya Belediyesinin bu hizmetinden memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, her akşam Sümerpark'a geldiklerini Hacivat-Karagöz gösterisini çocuklarının ilgiyle izlediklerini söylediler.

Sümerpark, Malatya Belediyesi'nin kurduğu dev sahne ile cıvıl cıvıl olurken, yaşlı vatandaşlar da tasavvuf müziğini dinlemek için alanda yerlerini alıyorlar.

Ramazan gösterileri, daha önceki yıllarda iftardan sonra iftar çadırında gerçekleştiriliyordu. Bu yıl Sümerpark'a alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız