SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sünnet Kayıtları Başladı!..

A- A+ PAYLAŞ

13. Fuar etkinlikleri çerçevesinde sünnet ettirilecek çocuklar için kayıtlar başladı. Bu arada, yuvada kalan 9 çocuk için sünnet düğünü yapıldı.

FUAR SÜNNETİNE KAYIT..
Malatya Belediyesi tarafından, 13. Malatya Fuarı Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali çerçevesinde düzenlenecek olan toplu Sünnet Şöleni için kayıtlar devam ediyor.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, kayıtların 10 Temmuz Pazartesi gününe kadar alınacağı belirtilerek, kayıt yaptıran tüm çocukların sünnet edileceği belirtildi.

Kayıt için yapılacak müracaatlarda vatandaşların sünnet ettirecekleri çocukların nüfus cüzdanı fotokopisini getirmeleri yeterli olacak.

Açıklamada, Malatya Belediyesi tarafından organize edilen Sünnet Şöleni kapsamında, çocukların Sağlık İl Müdürlüğü’nden onay alınarak uzman doktorlar ve sağlık memurları tarafından sünnet edileceği bildirildi.

Bu arada, toplu sünnet kampanyası kapsamında sünnet edilen çocuklar için 16 Temmuz 2005 Cumartesi günü saat 12.00’de Fuar alanında şölen düzenleneceği belirtildi.

YUVADA BARINDIRILAN ÇOCUKLARIN SÜNNETİ..
Öte yandan, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Atatürk Çocuk Yetiştirme Yurdu'nun bahçesinde yapılan törende, kurum tarafından korunan ve barındırılan toplam 9 çocuk sünnet ettirildi.

Törene Vali Osman Derya Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, İl Müftü vekili Mahmut Karatepe, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Güler, TSO Başkanı Mücahit Fındıklı ile davetliler katıldı.

Törende Vali Osman Derya Kadıoğlu ve eşi Tülay Kadıoğlu ile diğer davetliler de çocuklara altın ve para, saat ve oyuncak hediye etti. Bayan Kadıoğlu, çocukların yaş pastasını birlikte keserek, çocuklara kendi elleri ile tek tek yedirdi. Çocuklar takı töreninden sonra canlı müzik eşliğinde diğer yurtta kalan çocuklarla birlikte eğlendi.

FOTOĞRAF: Yuvada barındırılan çocukların sünnet düğününe katılan Vali Kadıoğlu, çocuklardan bazılarıyla..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız