SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suntanın Arasında 904 Kilo Esrar

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:15:19
Suntanın Arasında 904 Kilo Esrar
A- A+ PAYLAŞ

Kırıkkale’de düzenlenen operasyonda sunta yüklü bir kamyonette 904 kilo esrar maddesi ele geçirildi. 

Edinilen bilgilere göre, bir istihbaratı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden Batı illerine yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, Kırıkkale-Ankara karayolu üzerinde bir aracı takibe aldı. Bir süre aracı takip eden polis ekipleri, sunta yüklü kamyonette 904 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğünde basın toplantısı düzenleyen Kırıkkale Valisi Ali Kolat, KOM ve İstihbarat Şubesinin düzenlediği ortak operasyonda Kırıkkale-Ankara karayolu üzerinde sunta yüklü kamyonet içerisine gizlenmiş 904 kilogram esrar maddesinin ele geçirildiğini ve olayla ilgili bir şüphelinin gözaltına alındığını söyledi.

Uyuşturucu maddenin Güneydoğu'daki bir ilden yüklenip batıdaki bir ile götürüldüğünü kaydeden Kolat, KOM ekiplerinin 2013 yılında 2,5 tona yakın uyuşturucu madde ve 800 bin civarında kaçak sigara ele geçirdiğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız