SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Gençler Doğu Şampiyonu

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Süper Genç Takımı (üstteki fotoğrafta) Deplasmanlı Süper Gençler Ligi (DSGL) Malatya Grubunu (Doğu) şampiyon kapattı. Aynı grupta yeralan Malatya Belediyespor da 4. oldu.

MALATYASPOR ŞAMPİYON
Süper Gençler, son maçında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’u 2-0 yenip şampiyonluğa ulaştı. Cumartesi günü Seyrantepe Tesislerinde oynanan maçta rakibinden üstün bir oyun sergileyen sarı-kırmızılı gençler, bu sonuçla 11 maç üst üste galip gelmiş oldular.

Malatyaspor maça; Önder, Uğur, Müslüm, Mehmet, Büyük Hakan, Raif, Güven, Mustafa, Serdar, Mert ve Ahmet’li kadrosuyla çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

75. dakikada Malatyaspor öne geçti. Ceza alanında oluşan karambolda pozisyonu izleyen Müslüm altı pas çizgisi üzerinden kalecinin sol tarafına vurup skoru 1-0 yaptı.

90.dakikada Güven orta alandan aldığı topla ceza alanına girdi, düzgün bir vuruşla Malatyaspor’un galibiyetini ilan eden golü attı.

Bu arada grupta oynanan diğer maçta Şanlıurfa Diyarbakırspor’u 2-1 yenerken, Malatyaspor en yakın takipçisine 5 puan fark atmış oldu.

KONUKSEVERLİĞE TEŞEKKÜR
Malatyaspor Süper Genç Takımı kafile başkanlığını Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz yaptı. Cengiz, gençlerin güzel bir oyunla 2-0 kazandığını belirterek “Bu sonuç bizleri mutlu etti. Altyapı teknik sorumlumuz Hakan Çalışkan ve yardımcısı Faruk Akçınar, altyapı koordinatörümüz Seyfullah Özdemir ve futbolcularımızın bu başarıda büyük payı var. Gruplarda da gençlerimizin başarılı sonuçlar almasını bekliyoruz. Ayrıca bu başarının aynısını Pazar günü A takımımızdan Diyarbakırspor karşısında bekliyoruz” dedi.

Cengiz, Diyarbakır’da çok iyi ağırlandıklarına dikkat çekerek “Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Sayın Serkan Bayhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın İhsan Çetin ve Diyarbakır Kayapınar Belediyespor Başkanı Sayın Mahmut Dağ ile değerli yönetim kurulu üyeleri Malatyaspor kafilesiyle yakından ilgilendiler, kendimizi evimizde gibi hissettirdiler. Hepsine gösterdikleri konukseverlikten dolayı şükranlarımızı sunuyor, bu tür davranışların spor camiasına örnek teşkil etmesini diliyoruz” dedi.

MALATYA BELEDİYE İSE..
Bu arada, Malatya Belediyespor süper genç takımı da kendi sahasında Elazığspor'u 1-0 mağlup ederek, ligi 4.sırada tamamladı.

Maçın hakem ve takım kadroları şöyleydi:

HAKEMLER: Fatih Avcı, Zübeyir Çiçek, Burak Gültek,

MALATYA BELEDİYE: Haluk, Savaş, Muhittin, Kadir, Samet Yeniçeri, Mehmet, Murat, Samet Bozduman, Mustafa (Dk.88 Hüseyin), Erdem, Fehmi (Dk.78 Ferhat)

ELAZIĞSPOR: Kaan, Yakup, Taner, Raif, Reşit, Burak (Dk.45 Cemre), B.Ahmet, Aybars (Dk.72 Cuma), K.Ahmet, Oğuzhan, Anıl (Dk. 45 Alaattin).

Karşılaşmanın tek golünü Mustafa, 27. dakikada kaydetti. (Alttaki fotoğraf bu maçtan)

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız