SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Kral...!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un yeni transferi Okan Yılmaz, “Benim için Süper Lig, İkinci Lig farketmez. İşim gol atmak ve buna Sarı-Kırmızılı forma altında devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi

'Kendimi Aşmalıyım'

Geçtiğimiz sezon İkinci Lig A Kategorisi’nde, Bursaspor formasıyla gol kralı olan Okan Yılmaz, yeni takımı Malatyaspor’da da oldukça iddialı. Futbol hayatında farklı bir dönemece girdiğini vurgulayan Kral, Bursa’da çok güzel günler geçirdiğini, ancak vizyonunu genişletmek için Malatya’yı seçtiğini belirtirken, “Profesyonellik gereği kendimi aşmak zorundayım. Bu ekiple beraber büyük başarılar elde etmek için çok çalışacağım” açıklamasını yaptı.

‘Damgamı vuracağım’

Başarının sürekli olması halinde değer kazandığını ve her zaman bu bilinçle hareket ettiğini belirten yıldız oyuncu, Malatyaspor forması altında yine krallığın en büyük adaylarından olduğunu anlatıp, sözlerini şöyle tamamladı: “‘Türk Futbolu’nda en iyi forvetler kimdir’ diye bir soru sorulduğu zaman, ilk akla gelebilecek 3-5 isimden birisi olabilmek için çaba veriyorum. Elimden gelenin en iyisini yaparak bu sezon Süper Lig’e damgamı vurmak istiyorum”.

‘Ortam mükemmel’

“Malatyaspor’daki ortamdan oldukça memnunum. Buradaki çalışmalarda ve kamplarda dikkatimi çeken ilk şey, arkadaşlık ortamının üst düzeyde olmasıydı. Özellikle Feyyaz hocanın futbolun içinden gelen biri olması, bizim için büyük avantaj. Eğer şansımız da yardım ederse, önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları’na katılamamamız için hiçbir neden yok. Büyük bir camia adına hizmet ettiğimizin farkındayız. Hep birlikte takımımızı, layık olduğu yere yükselteceğiz”.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız