SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Lig 11 Ağustos'ta Başlayacak

0
Güncellendi - 2017-05-30 02:16:13
Süper Lig 11 Ağustos'ta Başlayacak
A- A+ PAYLAŞ

2017-2018 futbol sezonunda uygulanmak ve Birinci Transfer ve Tescil dönemi başlangıcından itibaren geçerli olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından görüşülüp karara bağlanan hususlar açıklandı.

2017-2018 Futbol Sezonunda 1. Transfer ve Tescil Döneminin 17 Haziran 2017 tarihinde başlayıp, 08 Eylül 2017 tarihinde bitecek. 2. Transfer ve Tescil Dönemi ise 4 Ocak 2018 tarihinde başlayıp, 31 Ocak 2018 tarihinde sona erecek.

LİG 11 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün yaptığı toplantısında, profesyonel liglerde 2017-2018 sezonunun başlangıç tarihlerini belirledi.

Alınan karara göre; Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig 11 Ağustos 2017 tarihinde, Spor Toto 2 ve 3. Lig ise 26-27 Ağustos 2017 tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak.

Spor Toto Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan takım arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa müsabakası ise 6 Ağustos 2017 Pazar günü oynanacak. Turkcell Süper Kupa müsabakasının nerede oynanacağı ve sezon planlamalarının tamamı önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • furkan (6 yıl önce)
    Daha hocanın durumu belli değil.Ancak başkan ve yönetime güvenmek istiyorum.Sonuçta hiçbirimiz Malatyanın başarısız olmasını istemez.Bülent Korkmaz Hocanın burada Abdullah Avcı gibi olacağına inanıyorum.İnşallah olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Lig erken başlıyor, Bayram öncesi yeni transferler %90 halledilmeli. Kampa yeni transferler katılmalı, kamptan sürecinde eksiklikler belli olunca oralara transfer yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla