SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Ligde 11. Hafta Heyecanı

0
Güncellendi - 2017-11-01 01:51:52
Süper Ligde 11. Hafta Heyecanı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunda 11.hafta heyecanı yaşanacak. Süper Lig’de 11.hafta karşılaşmaları 3, 4, 5 Kasım tarihlerinde oynanacak.

Süper Lig’de 10.hafta geride kaldı. Ligde üst üste iki galibiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, puanını 14’e yükselterek, haftayı 10.sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, geride kalan 10 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4’te mağlubiyet aldı.

Ligin 10.haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 2-1 mağlup olan Galatasaray, haftayı 23 puanda tamamlasa da liderliğini sürdürdü. Sarı kırmızılıları, 20 puanlı Medipol Başakşehir takip etti.

Süper Lig’de 10.hafta sonunda 18’er puana sahip takımlardan Beşiktaş üçüncü, Fenerbahçe deplasmanından 1 puan çıkaran Kayserispor ise dördüncü sırada yer aldı. Ligde 17’şer puanlı takımlardan Göztepe beş, Teleset Mobilya Akhisarspor ise altıncı sırada bulunuyor.

Ligde, 16 puanlı takımlardan Bursaspor yedinci, Fenerbahçe sekizinci, Demir Grup Sivasspor ise dokuzuncu sırada yer alıyor.

Süper Lig’de önce Trabzonspor, ardından da Gençlerbirliği’ni 1-0’lık skorlarla yenen Evkur Yeni Malatyaspor, 10.hafta sonunda 14 puan topladı ve haftayı 10.sırada tamamladı. Galatasaray karşısında önemli bir galibiyet alan Trabzonspor, puanını 12 yaptı ve haftayı 11.sırada tamamladı.

Lig’de geride kalan 10 hafta sonunda 11 puan toplayan iki ekipten Aytemiz Alanyaspor 12, Kasımpaşa ise 13.sırada bulunuyor. 10 puanlı Atiker Konyaspor 14, 9 puanlı Antalyaspor ise 15.sırada yer aldı.

Süper Ligin son sıralarında yer alan takımlardan 8’er puanlı ekiplerden Kardemir Karabükspor 16, Gençlerbirliği ise 17.sırada yer alıyor. Ligin son sırasında ise 7 puanlı Osmanlıspor Futbol Kulübü yer alıyor.

11.HAFTA 3 KASIM’DA BAŞLAYIP, 5 KASIM’DA SONA ERECEK

Süper Lig’de 11.hafta heyecanı 3 Kasım Cuma günü başlayıp, 5 Kasım Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak.

Ligin 11.haftasında oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

3 Kasım Cuma

20.00 Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Galatasaray-Gençlerbirliği

4 Kasım Cumartesi

14.00 Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu Kasımpaşa-Bursaspor

14.00 Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı Kayserispor-Trabzonspor

16.30 Antalya Stadyumu Antalyaspor-Kardemir Karabükspor

19.30 Osmanlı Stadı Osmanlıspor Futbol Kulübü-Fenerbahçe

5 Kasım Pazar

14.00 Manisa 19 Mayıs Stadı Teleset Mobilya Akhisarspor-Aytemiz Alanyaspor

16.30 Yeni Malatya Stadyumu Evkur Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir

19.30 Yeni 4 Eylül Stadı Demir Grup Sivasspor-Atiker Konyaspor

19.30 Bornova Stadı Göztepe-Beşiktaş.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız