SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Süper Lige Devam..

0
Güncellendi - 2020-07-31 03:47:22
Yeni Malatyaspor Süper Lige Devam..
A- A+ PAYLAŞ

TÜM LİGLERDE DÜŞME KALDIRILDI.. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 2019-2020 sezonunda Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de düşme olmayacağını açıkladı. Başkan Özdemir ayrıca yabancı kuralının 2021-2022 sezonunda uygulanacağını belirtti. Bu kararla, Yeni Malatyaspor yeniden Süper Lig'de mücadele edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Riva’da yaptığı toplantı sonrasında liglerden düşme ve yabancı kuralı ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun pandemi süresince federasyonların ve kulüplerin yanında olduğunu belirten Özdemir, "Mart ayından sonra pandemi nedeniyle zorunlu olarak ara verdiğimiz futbola 12 Haziran’da dönüş yaptık. Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarını başarılı bir şekilde tamamladık. Şampiyon olan ve üst lige çıkan takımları tebrik ediyorum. Futbolda 2019-2020 sezonun bu akşam Trabzonspor ile Alanyaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali ve yarın Ankara’da oynanacak Adana Demirspor - Fatih Karagümrük arasında oynanacak TFF 1. Lig play-off ile tamamlayacağız. Her iki finalin de centilmence geçmesini diliyorum" diye konuştu.

Pandemi sürecinde TFF Sağlık Kurulu’nun önemli bir sorumluluk aldığını söyleyen Nihat Özdemir, "Herkesin imkanız gördüğü durumda Avrupa’nın en iyi protokolü hazırlayarak futbola dönüşü gerçekleştirdi. Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu durum içinde maçların aksaksız bir şekilde oynanması için testlerin yapılmasını sağlayan Sağlık Bakanlığımız, sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

"Süper Lig’in yanı sıra TFF 1, 2 ve 3’te düşme olmayacak"

Kulüpler Birliği’nin yaptığı toplantıda Süper Lig’de 2019-2020 sezonunda ligden düşmenin kalkması için ortak bir tavsiye kararı aldıklarını ifade eden Başkan Özdemir, "Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, yazılı bir dilekçeyi yönetim kurulumuza sundu. Liglerimizi başlatmadan önce Süper Lig’de puan sıralamasının son 7 takım da aynı talepte bulunmuştu. Ancak yönetim kurulumuzun aldığı kararlar oynatarak tamamlamayı ve kalan 8 haftada haksız bir rekabete yol açmamaktı. Bugün geldiğimiz noktada Süper Lig'i tamamladık. Kulüplerimizin pandemi sürecinde fedakarlığı ve iyi niyeti vurgulamak isterim. Süper Lig, Kulüpler Birliği’nin ligden düşmenin kaldırılmasına yönelik ortak talebini yönetim kurulunda değerlendirdik. Yönetim kurulumuzun oy birliği ile aldığı karara göre, Süper Lig’in yanı sora TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de 2019-2020 sezonunda düşme olmayacak. Süper Lig 2020-2021 sezonu 21 takımla oynanacaktır. 2020-2021 sezonunda 4 takım ligden düşecek. Şimdilik olmak kaydı ile 2021-2022 sezonundan itibaren 20 takım ile oynamaya devam edecek. TFF 1. Lig 18 takım, TFF 2. Lig 39 takımla oynanacak. BAL’da gruplarında şampiyon olan ile aralarında 3 puan olan 9 takım TFF 3. Lig’de mücadele edecek. TFF 3. Lig 4 gruptan oluşacak. Toplam 67 takım ile oynanacak. Süper Lig’in 21 takımla oynanacak olması doğal olarak gelir dağılımında farklılık, maç sayılarında artması ve fikstür sıkışıklığına da yol açacaktır. Bu düzenlemeleri TFF olarak yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Kulüpler Birliği’nin bir başka tavsiye kararı yabancı oyuncu kuralı ile ilgili olarak ise Nihat Özdemir, "Yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile yabancı uyruklu oyuncu kuralı değişikliği 2020-20221 sezonundan değil, 2021-2022 sezonundan itibaren uygulanacak" diye konuştu.

Başkan Özdemir ayrıca takım harcama limitlerinin de transfer döneminin başlayacağı 4 Ağustos’ta duyurulacağını açıkladı.

"Türk sporunun çıkarları olduğu müddetçe.."

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Yönetim Kurulu toplantısının ardından, “Bir ve beraber olduğumuz müddetçe ne kadar farklı düşüncelerimiz olursa olsun amacımız Türk sporunun çıkarları olduğu müddetçe başaramayacağımız bir şey yok” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. TFF yönetiminin özel daveti ile toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu toplantı sonrasın açıklamalarda bulundu. Riva’da dünyanın en gelişmiş spor eğitim merkezlerinden birini açacaklarını ifade eden Kasapoğlu, “Gerek olimpik gerek paralimpik alanlarda hizmet verecek bir tesis. Biliyorsunuz, federasyonlarımızda görüş noktasındaki değerlendirmeleri yaptık. Bu çerçevede biliyorsunuz gerek salgın sürecinde ve sonrasında bu anlamda işbirliklerimiz devam edecek. Bir ve beraber olduğumuz müddetçe ne kadar farklı düşüncelerimiz olursa olsun amacımız Türk sporunun çıkarları olduğu müddetçe başaramayacağımız bir şey yok. Ülkemizin bu salgın sürecindeki performansı hakikatten çok ama çok ileride. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya konulan bu süreç tüm gelişmiş ülkelere model olacak nitelikte ve pek çok alanda liderliğini ispat etmekte. Bu sürecin etkilediği en önemli konulardan biri spor. Gerek ulusal, gerek uluslararası anlamda şampiyonaların iptal edilmesi durumlarıyla karşı karşıya kaldık. Bu süreçte liglerin ertelenmesi söz konusu oldu. Hamdolsun ki tüm paydaşlarımızın iş birliği sayesinde hemen hemen bitirme noktasına geldik. Bunun sonucunda fedakarlık ortaya koyan federasyonumuzu ve yönetimi gönülden kutluyorum. Bu süreçlerin özellikle sporda ve her alanda olan iddiasını sporda da her gün bir adım gitme felsefesinde. Cumhurbaşkanımızın spora verdiği önem ve değer gören anlayışıyla 18 yılda gelen mesafe herkesin takdirle izlediği, altyapısıyla ve sporcu profiliyle geldiği nokta çok önemli. Biz bu salgın sürecinin başından itibaren bu süreci spor camiası olarak fırsata dönüştürme ihtiyacımız olduğunu ortaya koyduk. Bugün TFF’nin ev sahipliğinde verimli ve bereketli geçen bu toplantıda alınan kararlarda, bu sürecin sadece Süper Lig’i değil amatöre kadar, bugünlerini değil yarınlarını kurtarmaya ve geliştirmeye yönelik önemli bir takım kararları da federasyonumuz almış oldu. Dün Kulüpler Birliği Vakfı bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda beni duygulandıran ve mutlu kılan tablo söz konusuydu. Kulüplerimizin gösterdiği dayanışma ruhu, birlik beraberliğin ne kadar güçlü olduğunu göstermiş oldu. Pandemi sürecindeki durumun ve sporumuzdaki üretim çok önemli. Ben sporun tüm paydaşlarına ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu vesileyle halkımızın bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

"Taleplerimiz kabul edildi, teşekkür ederiz"

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, düşme düşmenin olmaması, yabancı kuralının ertelenmesi gibi bir çok konuda Türkiye Futbol Federasyonu'na talepte bulunduklarını belirterek, "Taleplerimiz kabul edildi, teşekkür ederiz" denildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. Toplantıya katılan Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil de yaptığı açıklamada, "Türk futbolunda çok zor bir süreçten geçtik. Liglerin uzun süre ertelenmesi, arkasından başlayıp, bir kaza olmadan bu süreci tamamlamamız, en büyük kazancımız oldu. İki tane maç kaldı liglerde. Bir tanesi bu akşam oynanacak. Bir tanesi yarınki play-off karşılaşması. Bu süreci bu şekilde atlatmak bizim için önemliydi. Nihat başkanımın da söylediği gibi dün bir toplantı yaptık. Bu toplantıda özelikle Türk futbolunun önünde olan birçok konuyu tartıştık. Buradaki konulardan en önemlisi Malatyaspor, Kayserispor ve Ankaragücü takımlarının bir talebi vardı. Bu talepleri pandemi sürecinde oluşan zorluklardan dolayı bu sene liglerde düşmenin kaldırılmasıydı. Arkadaşlarımızı dinledik, başkanlarımızı dinledik ve bunun sonucunda da tüm kulüplerin ortak görüşü olarak federasyona bu sene liglerden düşmenin kaldırılması kararını ulaştırdık bir mektupla. Onun yanında 4 önemli konu daha vardı. Bizi çağırdılar. Tüm konuları hep birlikte tartıştık. Burada kararı veren federasyondur. Niye bu kararları aldığımızı, yabancı kuralını detaylı olarak konuştuk. Zaten yabancı konusunda da bir yıl erteleme talep etmiştik. Bu da yönetim kurulu tarafından kabul edildi, teşekkür ederiz. Diğer 3 konuda da hızlı bir şekilde çalışma yapılması kararı alındı” ifadelerini kullandı.

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

108 yorum yapılmış

  • taraftarhalk (3 yıl önce)
    ..arkadaşlar yıllardır MALATYASPOR'un kaderi bu. takım biraz başarı sağladı mı, hemen nemalanmak için insafsızca gelenler var.BUNLAR KİMLER ACABA ORTAYA ÇIKARILSINLAR veya toplumca MALATYASPOR'umuzu kullanmalarına müsaade etmeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)
    Arkadaşlar mantıklı olunmalı. Hikmet Karaman gitmeli tamam. Ama yönetime kim gelecek. Adil Başkan da daha iyisi varmı? Varsa Eyvallah. Piyasada aç üçkağıtçı tayfası ağzını açmış aç kurtlar gibi bekliyorlar. Adil Başkan hakkında sallayanlar tümü o aç tayfasının adamları. Diyelim Adil Başkan gitti. Geldi ne olduğunu belirsiz üçkağıtçı seneye 200_300 milyon borç takım düştü. Taaaa amatör e kadar gideriz. Şu anda 40 milyon borç değil. Zaten tff den 70 milyon geliyor. Akıllı hareket edilmeli Rize spor un bile 400 milyon borcu var. Adil Başkan etrafındaki 3_5 kişiyi temizler 5_6 tane iyi adam alırsa ekibine devam etmeli. Adil Başkan kısmeti içi temiz dürüst bir insan. Eğer çok çok iyi bir kişi yönetime talip olmazsa mesela M. Ali Aydınlar gibi. Adil Başkan devam etmeli. Sonra çok sorunla karşılaşıyor. Adil Başkan en azından hatalarını bilir. İyi kötü tecrübe kazandı. Devam etmesi en doğru karar olur. Ben sadece doğruları yazdım. Bayramınız mübarek olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Atuka (3 yıl önce)
    YMS küme düşerse bir daha zor çıkarız. Dikkat edelim, takım küme düştüğünde futbol olsun diğer branşlar olsun spor ile ilgili tüm bölge müdürlükleri G.Antep e kaydırılıyor. G.Antep futbol şehri oluyor, yıllarca super ligde kalıyor, Malatyaspo alt liglerde mücadele ediyor. Malatyanın spor ve diğer faaliyetler açısından cazibe merkezi olabilmesi için YMS nin super ligde kalması gerekir. Bu nedenle takımıza sahip çıkalım ve her türlü desteği verelim Sevgi ve saygılarımla Ahmet
    0
    0
    Yanıtla
  • Atuka (3 yıl önce)
    Değerli YMS Yöneticileri Buradan tekrar sesleniyorum. Bir an once Genel Kurul mu yapacaksınız ya da yapımıyacak mısınız? buna karar verin artık. Bütün takımlar yardım kampanyası başlattı. Bursaspor super lige çıkamadı, Federasyonun sadece küme düşen takımlar için aldığı kararı eleştirdi. Süper lige çıkamadılar. Seneye inşallah onlarda çıkar. Ancak kendi resmi web sayfalarından yardım kampnayasına devam kararı aldı. Takımlarını sonuna kadar destekliyorlar. Artık bırakalım, Adil Başkan, Hikmet Hoca, futbolcular vs eleştirmeyi… Zaman birlik zamanı, takıma sahip çıkma zamanı. Takım için YMS resmi Web sayfasından yardım kampanyası başlatın. Bu kampanyaya katılalım. Canım Malatyam için. Bunu yapmalıyız. Yardım yaparken kendi nic name mi de belirteceğim. Daha öncede söyledim. 2.000 TL ile yardıma katılacağım. Söz veriyorum. Bunu yapmalıyız. Takım lige güçlü başlamalı. Bir daha böyle şeyler yaşamayalım. Hepimiz çok üzülüyoruz. YMS güzel Malatyamızın markasıdır. Kentin gelişmesine çok büyük kakı ve sinerji sağlıyor. Saygı ve sevgilerimle Ahmet
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (3 yıl önce)
    Adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • m alatya (3 yıl önce)
    aslında bu takımı alt ligden alıp şampiyon yapıp süper lige taşıyan ve ilk başta ciddi çalışarak kaliteli oyuncu ve teknik direktörler getiren de başkan ADİL GEVREK. Ama ne olduysa geri planda kişi veya olaylar oldu da bizim haberimiz yok onlar kimse açıklanmalı,sessiz kalınmamalı., bunlar ortaya çıkarılmalı.şeffaf bir şekilde herşey ortaya konmalı, açıklanmalı. bu da başkan ADİL Gevrek'in görevi.ayrıca kimsenin Malatya halkına ve taraftarına haksızlık etmeye hakkı yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (3 yıl önce)
    Malatya bu borçla düşse alt ligdede zora düşecekti ama ligler oynandı düştük bu şekilde lig kalmak hiç adaletli olmadı. Bu saatten sonra kimse ağlamasın kıyağın kralını yaptılar siyaset futbolu yönetiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • CEMAL (3 yıl önce)
    Selahattin Gürkan bey Malatyaspor’un düşmemesi için nasıl bir girişimde bulunmuş?Bunu derhal açıklamalı.Şehrin ortak sevdası üzerinden siyasi hikaye oluşturmak şık değil.Klüpler birliğine üye tüm Klüp başkanlarını aramış mı?Cumhurbaşkanımız veya spor Bakanımızla ne görüşmüş,Federasyon başkanını nasıl ikna etmiş?Buyrun.,,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Bi kaç kişi hariç, işsiz güçsüz kafası Çalışmayan kültür seviyesi yerlerde olan yönetimin acilen gitmesi gerekir maçtan maça gelen yönetim mi olur kardesim iyi bir yönetim demek iyi bir hoca ve ve oyuncu grubu demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahit Var (3 yıl önce)
    Acil Taze Kana İhtiyaç Var.Deneme Yapacak Lüxümüz Yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor1966 (3 yıl önce)
    Malatyasporun önü açılmalı herkesin rahatlaması ve şehrin ileri gelen işadamları ile mülki amirlerinin birlikte alacakları bir karar ile Türkiye de vergi rekortmeni olan gruplardan başkan ve futboldan anlayan ekip ile ve en önemlisi Malatyalıların desteği ile biran önce yola revan olmalı. Ayrıca chabake farnoll ve takımda mutlu olmayanlar biran önce gönderilmeli etol bulut un gönderilmesi için rapor verdiği futbolcular gönderilmeli acilen
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    Adil Beg RONALDOYU getir
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Erol Bulut fenerle anlaştı, yardımcılarından birkaçı boşta kaldı onun kıymetini bilemedik bari yardımcılarından birini alalım hemen. Çakma terimden iyi olacağı kesindir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Bu kadar yorum yazılmış .Kimse insanların ne istediğini düşünmüyor sanırsam.Adil başkan ve hikmet hoca bu takımı küme düşürdüler hala nasıl kalacaklar takımın başında.İstifa edin malatyamızı göz göre göre tekrardan kümeye göndermeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Öncelikle tarihe geçen Hikmet Karaman’ı Kayseri Ankaragücü ve Malatya’yı Ligden düşüren ve aynı sezonda tekrar 3 takımı Lige çıkaran Hikmet hoca rekorlar kitabına girdi ve konuşma yapan Başkan adil gevrek istifa etmiyor ve yayıncı kuruluş gelirleri düşecek biraz sıkıntı olacak parayı seven Başkan ne diyelim bu işlere gülelim :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (3 yıl önce)
    Kimseye laf atmayın.Takım çok iyi yönetildide bizim mi haberimiz yok?Yahu bu takım 2019 da kasasına en çok para giren Türkiyenin 3.klübü değil miydi?Bu haber yalan mı?Yahu ne olduda biri 70 diyor biri 100 milyon diyor?Bu borç nereden çıktı?Pandemi bir tek Adil gevreğimi vurdu?Millete ayar vermeyi bırakın.Milletin aklıyla alay etmeyin.Her şeyi berbat eden bu yönetimin daha neyini savunursunuz.Sizler trolün ta kendisisiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu Reis (3 yıl önce)
    Çok şükür ligde kaldık..... Şimdi Adilin gitmesi gerek. Ruhsuz oyuncuların gitmesi gerek İyi bir teknik direktör şart takıma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Hikmet Karaman i gönderin adam gittiği takımı küme düşürüyor hiç bir başarısı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baris akgun (3 yıl önce)
    Adil gevrek ISTIFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (3 yıl önce)
    Yazı mı tura mı derken dik geldi kümede kaldık? Gevrek başkandaki şans inanılmaz! Kendisini gördüğüm anda piyango çektireceğim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)
    Şimdi duymamız gereken Adil Gevrek başkanlıktan istifa etti veya azledildi haberini görmektir İşte ozaman Malatyanın bayramıdır aksi takdirde travmatik rahatsızlıklarına devam (şeker tansiyon kalp sinir kırizleri gibi)
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    En büyük hata Hikmet Karaman dı,geçen yıl Rize’yi düşürüyor du Okan yetişti,bu yıl ilk yarı Kayseri ikinci yarı bizi mahvetti,karakterli oyuncular ve iyi hocaya ihtiyacımız var,düşsek haksızlık olurdu pandemiden önce bizim yapı depremle sarsıldı el bir biz iki travma yaşadık sonuçta
    0
    0
    Yanıtla
  • En büyük hata bence adil gevrek tir tez zamanda artık gitmeli camia yı Malatya yı iki kelimeyi bir araya getiremeyen adam temsil edemez paraların ne olduğu belli değil 7 - 8 aydır alacaklarını alamayan futbolcu oynamaz Adil gevrek in arkasında kim var kimse hesap soramıyor bu düşündürücü birileri artık elini taş ın altına koymalı artık bu adamı kendi trolleri dışında hiç kimse istemiyor Malatyalı astığım astık kestiğim kestik bir başkanı daha kaldıramaz artık yeter Faha yüksek sesle Yönetim istifa......
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Hak adil.yerini.buldu.emegi.gecenlere.tesekkur. Malatyamiza.hayirli.olsun.isallah.birda.hata. Yapmayiz.takima.destek.olalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Küme düşmeme kararı pandemi yüzünden liglere ara verilip yeniden başlatma kararı alındığında zaten verilmişti. Lige şaibe karışmasın, küme düşme potasındaki takımlar şampiyonluğa oynayanlara maç vermesin diye şimdiye kadar duyurulmadı! Geçmiş olsun. Şimdi ne diyoruz, Şampiyon Malatya, Erzurum kümeye!
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (3 yıl önce)
    Şimdi yapılacak iş.Kongre acilen toplanmalı ve işi bilen yeni bir yönetim oluşturulmalıdır.Mevcut kadrodan iyi oyuncular satılmamalııdır.İyi bir kaleci ve en az 6-7 ses getirecek futbolcu transfer edlmelidir.Aksi halde aynı kafayla gidilirse seneye düşecek 4 takım içinde BYMS yer alır.Demedi demeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmirli (3 yıl önce)
    Duyun sizde duyun (elazığ, erzurum, antep v.s) MALATYASPOR Daha ölmedi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen önce kendine çeki düzen ver sonra millete laf et
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    O sahada yürüyen mücadele etmeyen bizi TFF'ye şikayet eden futbolcuları hiç unutmayacagim bize Malatya tabiri ile adam gibi adam oyuncular lazım bizim bu seneki takım kadar formasına ihanet eden bir takım gormedik başkanın super ligde kalan takımda tam görevi bırakma zamanı ama mutlaka kulübün hesapları özellikle harcamaların yerindeligine bakılarak kontrol edilmelidir bu kulüpte başkandan hocaya o formayı haketmeyen bazı oyuncular dahil bir yenilenmeye ihtiyaç vardır şans kapıyı bir defa çalar bunu çok iyi değerlendirmek gerekir liglerin başlamasına 45 gün kaldı acil kongre acil hoca ve transferler gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pasa44 (3 yıl önce)
    Daha öncedende yazmıştım küme düşme olmayacak başkan ve yönetimin nu kadar rahat davranması bundan dolayı idi bu saaten sonra yönetim gerekeni yapacaktır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Geçen yorumlarda ciğeri yanan dayı vardı.Basta seni gözün aydın olsun ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Tşk. Ederim. Hepimize hayırlı olsun Malatya lı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Safak (3 yıl önce)
    Forbes’in yayınladığı “En Zengin 100 Türk” listesindeki Malatyalıların sıralamaları, isimleri ve servetleri şöyle: 5’inci Sıra: Erman Ilıcak 2 Milyar Dolar Servet Kaynağı: Rönesans Holding Yaş: 47, Evli, 3 Çocuklu Doğum Yeri: Malatya 5’inci Sıra: Mustafa Küçük 2 Milyar Dolar Servet Kaynağı: Tema Holding (LC Waikiki) Yaş: 51, Evli, 3 Çocuklu Doğum Yeri: Malatya 14’üncü Sıra: Ahmet Çalık 1,3 Milyar Dolar Servet Kaynağı: Çalık Holding Yaş: 57, Evli, 4 Çocuklu Doğum Yeri: Malatya 14’üncü Sıra: Mehmet Ali Aydınlar 1,3 Milyar Dolar Servet Kaynağı: Acıbadem Sağlık Hizmetleri Yaş: 58, Evli, 1 Çocuklu Doğum Yeri: Malatya 80’inci Sıra: Vahap Küçük 450 Milyon Dolar Servet Kaynağı: Tema Holding (LC Waikiki) Doğum Yeri: Malatya 96’ncı Sıra: Adil Üstündağ 400 Milyon Dolar Servet Kaynağı: Üstündağ Grup Yaş: 63, Evli, 3 Çocuklu Doğum Yeri: Malatya Malatyalı 6 işadamından Erman Ilıcak, Mustafa Küçük, Ahmet Çalık ve Vahap Küçük‘ün Malatya‘da yatırımları bulunuyor. Bunlar el atsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)Safak isimli kullanıcı yorumuna
    Vahap küçük rahmetli oldu diye biliyorum ama
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğlu Vahap Küçük
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru afedersin ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (3 yıl önce)
    Taraftar haklı. Bu bir başarı değil. Bileğimizin gücüyle kümede kalamadık. Takım göz göre göre kume düserken ses çıkarmayanlar, yüreğimiz yangın yerine dönmüşken, günlerce gözümüze uyku girmezken tek bir twit dahi atmayan Büyükşehir Reisi Gürkan kalkmıs ben demistim diyor. Ne demiştin? Ne zaman demistin? Yapmayın Allah aşkına. Küme düşmenin kalkması Cumhurbaşkanının ve TFF nin takdiri o kadar. Hemen Canli yayınlara bağlanıp kahraman edasıyla poz vermek yakışmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gercek (3 yıl önce)
    Arkadaşlar şimdi iyi izleyin. TFF katılım payını yaptırdıktan sonra başkan, yönetim, siyasiler parayı değerlendirdikten sonra başkan istifa edecek. Sonuç atı alan Üsküdari yine geçmiş olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (3 yıl önce)
    haftalar önce küme düşme olmayacak dedim simde de diyorum m.ali aydınlar gelecek seni seviyorum malatyam hiç tasalanma malatyam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergül (3 yıl önce)
    Evet Selahattin Başkan senin Cumhuriyet tarihinde ilk sözün ilk kez gerçek oldu ama malesef bunda da senin katkın olmadı. Takıma sahip çıkmadınız, yönetime hesap sormadınız. Şimdiden uyarıyorum. İflas etmiş olan esnafları getirip YMS nin başına bela etmeyin. Malatyaya yazık olur. İnsiyatif alın. Adil Gevrekle, Selim Piltenle felan olmaz bu iş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftar (3 yıl önce)
    Kimse rol çalmasın. Takım küme düstüğü zaman tek kelime açıklama yapmayıp Ordu sahillerinde poz veren Selahattin Gurkan çıkmış "ben demiştim küme düşme olmayacak diye, girişimlerimiz sonrası küme düşme iptal edildi" felan diye twit atıyor. İnsan biraz mutevazi olur, nezaketen bir Cumhurbaşkanına bir Spor Bakanına, TFF Başkanı ve yönetimine teşekkür eder. Nerdeeeee. Zerre katkınız olmadı Gürkan Başkan bilesiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Acilen yeni bir yönetim, yeni yönetimin getireceği başarıya aç bir hoca ve hocanın da görüşü alınarak alınacak ve gönderilecek futbolcuların tesbiti. Tabi Adil Gevrek ve yönetimi gitmeden önce gelir-gider hesaplarını açıklığa kavuşturmak koşuluyla.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    bence adil gevrek ve hikmet karaman transferleri felan yapacaklar, ucuz ve kalitesiz topçulardan, transfer sezonu bitip lig başlayıncada istifa edip giderler. takımın yararına çalışmadıkları için, daha fazla zarar verme peşine girerler.
    0
    0
    Yanıtla
  • uzaklardan gelen selam (3 yıl önce)
    Malatyalı kardeşlerim balık hafızalı olmayalım lütfen... 2014 2015 sezonu Malatyaspor 2.lig beyaz grup şampiyonu... Sonra ki sezon 2015 2016 Malatyaspor 1.ligi Sivasın altında 2. tamamlayıp Süper lige yükseliyor.. Süper lig de ilk yılınız, hedef ilk on... Süper lig de ikinci yılınız hedef ilk yedi... _BU HEDEFLER DE BAŞARILDI... Bu sezon başında Avrupa maçları oynandı. Peki 2014 2020 arası bütün bu başarılarda kim var? Adil Gevrek ismi... Arkadaşlar başarı olunca iyi de, en küçük bir başarısızlıkta karalama olmaz. Evet yönetimsel, teknik direktör seçiminde, futbolcu tercihlerinde bu sezon hatalar oldu bundan sonra da olacakta. Önemli olan hataları minimize edip SİZ MALATYA İNSANININ BİRLİK ZAMANI... Kentinizin yegane incisi Yeni Malatyasporunuza sahip çıkın.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Takım küme düşmüş bunun adına en küçük başarısızlık diyorsun. Her takım düşebilir fakat bu vizyonsuz gevrek yönetiminde düşmek kaçınılmaz çünkü işi gücü biraz parlayan oyuncuyu satmak. Galibiyetin bukadar getirisi olan bir Ligde elde kalan oyunculara Bak. Bu şehre en büyük kötülüğü vizyonsuz gevrek ve ona destek veren senin gibileri yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • 2016-2017 sezonunda süper lig e çıktı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne güzel yorum olmuş en küçük başarısızlık.Çok komik olmuş ayrıca.Ilk yarı 24 puan toplayan bir takımın düşmesi küçük bir başarısızlık olamaz.Bu takım bağıra bağıra küme düştü.En iyi 2 oyuncusunu devre arasında satarsan ve biz nasıl olsa küme düşmeyiz dersen işte böyle küme düşersin.Seneye de maç izlerken acı çekmek istiyorsanız yada bedava bilet derdinde iseniz Adil Gevrek i destekleyin birşey diyemem.Ama ben sizden değilim.Bu nedenle ADİL GEVREK İSTİFA
    0
    0
    Yanıtla
  • Safak (3 yıl önce)
    Hadebe satiliyor Güzelde takıma ruh katacak oyuncu lazim İyi transferler oynayacak oyuncu lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Sayın MEHMETALİ AYDIN Beyefendi Değerli Hemşerimiz Lütfen alın şu takımı artık elinize sizin Tecrübeniz sizin isminiz yeter Lütfen Boynu bükük Bırakmayın bizileri
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu taraftar kimlere küfür etmedi,sırada M.Ali Aydınlar’mı var.Başarıda Büyük Başkan hata yapılınca hakaretin küfünün bini bir para.Önce gerçek taraftar olarak MALATYASPOR’umuzu sahiplenelim başkanlar gelir gider.Kalıcı olan takımdır.Çekişmelerle dedikodular üreterek takımın başarılı olmasını beklemek mümkün değildir.Futbol oyundur başarıda vardır başarısızlıkta vardır önemli olan dürüst yönetmek,camia olarak dik durabilmektir.Geçmiş tarihinden ders çıkarmakta önemlidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz sana bir şey söyleyeyim mi burda yorum yapanların takım gram umrunda değil . Bize başkanın trolleri vs. diyorlar ama kendileri başka birilerinin trolleri asıl ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimseye laf atmayın.Takım çok iyi yönetildide bizim mi haberimiz yok?Yahu bu takım 2019 da kasasına en çok para giren Türkiyenin 3.klübü değil miydi?Bu haber yalan mı?Yahu ne olduda biri 70 diyor biri 100 milyon diyor?Bu borç nereden çıktı?Pandemi bir tek Adil gevreğimi vurdu?Millete ayar vermeyi bırakın.Milletin aklıyla alay etmeyin.Her şeyi berbat eden bu yönetimin daha neyini savunursunuz.Sizler tribün ta kendisisiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sert (3 yıl önce)
    Adil gevrek gevrek gülüyordur, bu başkan.,yönetim ve futbolcularla seneye düşeriz bir an önce kongre toplanıp yönetim değişmelidir daha sonra teknik direkör değişip transferw hız vetilmelidir zira 9 futbolcunun sözleşmesi sona erdi sona eren futbolcularla sözleşme imzalanmamalı sil baştan kadro kurulmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • yandaş (3 yıl önce)
    adil gevrek ne ballısın ama çek git istemiyoruz seni
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Kararı alan herkesten Allah razı olsun. Malatyamıza hayırlı olsun. Yeni ve Güçlü bir yönetimle bu şansı değerlendirelim. Gelecek sene de küme düşüp kendimizi güldürmeyelim. İnşallah herkes aklını başına alır efsane Malatyasporumuzdan başlayan hatta zincirini 3. kez tekrarlamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıkamacı (3 yıl önce)
    Malatyaspor süperligi yönetim ve kadro olarak haketmiyor bizi düşürsünler 20 takım olsun kimse haftayı bay geçmez sistem oturmuş olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Değiştirilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (3 yıl önce)Yıkamacı isimli kullanıcı yorumuna
    haketmiyorsa takımını degiş destek verme zor günde köstek olma senin gibi ortalıgı karıştırmak isteyen eyyamcılar la işimiz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorum yapan arkadaşı birazcık haklı bulabilirim.700 bin kişilik şehirde boş trübünlere oyna hemen hemen hasılatın olmasın taraftar olarak görevini yapma sinema seyircisi gibi otur en ufak sıkıntıda dedikodular üret sağa sola çamur at sonrada başarı bekle Ligi hak et.Ben şahsen takım yenildiğinde bir hafta kendime gelemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıkamacı,Sen buldukça araba yıka.Paranı kazanmaya bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıkamacı (3 yıl önce)Ziya isimli kullanıcı yorumuna
    Ben kirlenmiş akılları yıkıyorum varsa gönder
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (3 yıl önce)
    hadi Adil iyisin bu sene de gotur 2 yil ustuste kume dus
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    doğru olan buydu ama adil gevrek bu sene küme düştü
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Bu kararı alan ve kamuoyuna açıklayan Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu'na teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer Osman (3 yıl önce)
    Mevcut yönetimin biran önce görevi, yeni ve güçlü bir yönetime bırakması tüm Malatyalılarin ortak görüşüdür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Malatyaya hayırlı olsun. Fakat Adil Gevreksiz bir Malatyaspor olmalı TFF'NİN Malatya spor için bir şans tanıması ve bu şansıda iyi kullanması için taraftar Adil Gevrek'in Malatyasporda görevine son verilmesini sağlamak olacak yoksa gelecek yıl sakın yakınmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • new malatya (3 yıl önce)
    Adil gevrek sen şanslı bir adamsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Adil Gevrek şansı yine yeniden devrede hahahahah
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin ÇİFTÇİ (3 yıl önce)
    Şükürler Olsun...?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    İnşallah bu sezon yapılan hatalardan ders çıkarılır. İyi bir hoca ve iyi futbolcularla yola devam edilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Hemen sağlam bi yönetim ve takım kurulmalı hemen yarın
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Haftalar önceden küme düşmenin bu yıl olmayacağını yazan arkadaşımızı kutlarım.Pek inanmasakda beni biraz umutlandırıyordu demekki bir bildiği varmış olsun arkadaşımızı kutlarım. ??????
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Burdan ders çıkarılmalı başkan hesaplarını verip başkanlıktan ayrılmalı,heycanini kaybetmiş ilimize turistik geziye gelmiş hoca ile yollar ayrılmalı sahadaki ruhsuz formasına ihanet eden kulübü TFF'ye şikayet eden futbolcularla derhal yollar ayrılmalıdır takim alt liglerden gelecek vaat eden futbolcular transfer etmeli hoca olarak genç gelecek vaat eden birisi ile anlaşılmalı divan kurulu başkanlığına sayın Gürkan getirilmeli yönetime Belediye kanadından kişiler girmelidir.eger hiç bir şey yokmuş gibi devam edersek kötü sonu bir yıl ertelemis oluruz gelecek yıl aynı akıbeti yeniden yaşamış oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüdayi (3 yıl önce)
    Acele kongreye gidilmeli adil başkan la devam edilmeli bana kızacaksıniz arkadaslar başka takıma sahip cıkacak kimse yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip çok.Adil başkanın gidecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bildiğim kadarıyla takıma gücünü mesaisini verecek Başkan adayı yok Hesapları olan,Bld.Başkanı Gürkan’ı kullanıp aday olmaya çalışanlar var.Çok güçlü aday olsaydı(Erman Ilıcak gurubu LCW gurubu,Aydınlar gurubu gibi) şimdiye çıkar aslanlar gibi adayım derdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Koskaca Malatya takımını alacak baskan bulunur. Adili şu an savunan nadir insanlardan birisin. Kesin bir yakınlığın ya da yönetimle bir baglantin ya da bir çikarin var..Adil gitsin de kimse almazsa kayyum alır. Adil pijamalarıni giyip futbol köyü yapacagi yerde mangalini yakıp keyfine baksın. Kısacası Adile güle güle..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (3 yıl önce)
    Bizim siyasetçiler kayısı ikram ederek ikna etmişler TFF'yi. Bu karar kayseri lobisi sayesinde olmuştur. Bizden her kim benim sayemde oldu diyorsa açık yalan söylüyordur. Çünkü bizde bu güç olsa, takımıza bariz hakem hatalarını haksızlıklara ses cikarirlardi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer Osman Aydın (3 yıl önce)
    Gözün aydın Sayın adil gevrek başkanım. Yine iyisiniz......
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Bu küme düşen takımlar için altın tepside ikramdır,kim bilir bir daha küme düşmenin kaç yıl sonra tekrar uygulanmasını. Şimdi konumuz malûm furbol fukarası başkan ve yönetimden kurtulmak şehrimizin ileri gelenleri ve siyasiler lütfen bu konuya bi el atında takımımız layık olduğu bir yönetime kavuşur, yoksa bu sene olmadı seneye bu yönetimle garanti düşeriz.Bu köşeden yüzlerce yorum yazıldı gemi şu alıyor kaptan batıyoruz diye bağırıp durduk bizi yönetim harici herkes duydu bir tek yöneticiler duymadı. Haydi hemen şimdiden kolları sıvayıp özlenen Malatya sporumuzu inşaa edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mek44 (3 yıl önce)
    Yıl:1990 Ligde takım sayısı 16'ya düşürüldü. Malatyaspor 44 puan ile küme düştü. Bolu- Adanademir maçında şike tescil edildiği halde. Yıl:2020 Süper lig 20 takıma çıkarılacak. Malatyasporumuz Süper ligde kaldı. 30 yıl sonra gelen adalet!!!!!! Bu saatten sonra, Herkes şapkasını önüne koysun. Biz nerede hata yaptık? DİYE... Bizlere işkence etmekten vazgeçsinler... İyi yönetim, iyi takım... Sonuna kadar MALATYASPOR...
    0
    0
    Yanıtla
  • güzel teşhis. tebrkler
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    top milletvekillerinde. acilen adil gevrek uzaklaştırılmalı. acilennn.. hikmet karamanla yollar ayrılmalı acilen yoksa seneye ilk düşen biz oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (3 yıl önce)
    Hikmet karaman hemen kovulmalı. Erol bulut tarzi hoca bulunmali.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    adil gevrek ve ekibi hemen istifa hemen şimdi hemennnnnnn
    0
    0
    Yanıtla
  • Taha44 (3 yıl önce)
    Hadi bakalım hayr olur İnşaAllah
    0
    0
    Yanıtla
  • Atuka (3 yıl önce)
    Allahım şükürler olsun. Değerli YMS yöneticileri ne olur bu takımı bir daha bu duruma düşürmeyin. Canımız, herşeyimiz, Malatyamız için hemen yardım kampanyası yapalım. Buradan söz veriyorum, 2.000 TL ile karşılıksız Canım Malatyaspora yardım kampanyasında bulunmaya hazırım. Şeref sözü veriyorum. Zamanında Galatasaray yaptı, Fener yaptı, biz neden yapmıyalım. Saygı ve sevgilerimle Ahmet
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni bir yönetim şartı ile bende 500 TL şeref sözü vereceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (3 yıl önce)
    Ancak bu şekilde ligde bu kafa ile kalabildik yeni yönetim yeni teknik direktör yeni Umut bulutsuz bir takım dileğim ile çok üzdüler bizi yeter üzmeyin taraftarımızı
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (3 yıl önce)
    corona kurtardı bizi.. yeni bir takım istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (3 yıl önce)
    Biz yine de Adil Gevrekin istifa etmesini istiyoruz... Lütfen Adil bey bi zahmet !!!...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Malatyaspor derhal kongresini yapmalı ve takımın bu piyangoyu da telef etmemesi için tüm sorumlular değiştirilmelidir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (3 yıl önce)
    İnşallah ders alınır. Sezon bitmeden bir daha oyuncu satılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)
    Yeni başkan yeni hoca yeni oyuncular acillll
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan16 (3 yıl önce)
    Satranç oyunu bitti. Oyun taşları torbaya konuldu. Artık şah ile piyon arasında fark kalmadı. Bir başka ifadeyle ŞAH DA BİR PİYON DA BİR.... Efendiler artık herşeye yeniden başlamanın zamanı... Dünü unutmalı yarınlar için çağdaş futbol yönetiminin ilkelerini hayata geçirmeliyiz... Bu süreç bizlere şunu öğretti... Batı dünyası bunun yüzyıllar önce öğrenmişti... Aklımızı kullanacağız ve meseleleri sorgulayacağız... Yönetim her bir iş ve işlemini WEB sayfasında yayınlayacak... Yani şeffaflık, akılcılık, hesapverebilirlik, verimlilik, açıklık gibi insanoğlunun uzun tecrübeleri sonrasında yönetim bilimi adına ortaya koyduğu ilkeleri hayata geçireceğiz... Dürüstlüğünden şüphe etmediğim Adil bey tüm mali hesapları şeffaf bir şekilde WEB sayfasında yayınlasaydı Adil bey hakkında hiç kimse bir kelime söyleyemezdi. ARTIK ŞAH DA BİR PİYONDA BİR.... Tüm takımlar 2020-2021 sezonunda her şeye yeniden başlayacak.... Ama Malatya-Ankaragücü-Kayseri gelecek sezonun flaş takımları olacak... Çünkü bu üç takım acının dibini yaşadı.... ŞEN OLA MALATYA ŞEN OLA.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Hayatımda aldığım en Harika haberlerin Başında geliyor Takım AŞKI Bu Bu Bir Sevda MALATYAM AŞKIM SEVDAM
    0
    0
    Yanıtla
  • battalqazi (3 yıl önce)
    şimdi kulübün temizlenme zamanı!!! Divan kurulu başkanından teknik direktörüne başkanına kadar hepsi gönderilmeli!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Olaki Bizimki demiye işi Ben Bağladım çünki oda o toplantıdaydı muuuhhhhaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    GURBETTE SEVİNÇTEN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYORUM hadi Gözümüz aydın Günlrdir ne yediğimden ne içtiğimden Tad alıyordum Ben Bende değildim ALLAHIM Bu Sevinçli Haberin akasından Bi sevinçli Haber daha ver oda çapsızlar Takımı terk etti diye olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (3 yıl önce)
    Evet malatyasporumuz tekrar süper ligde..rabbim dualarımızı kabul etti. Şimdi siyasiler ,başkan bu bizim başarımız diye ortaya çıkarlar.durum ortada takdir malatyaspor taraftarı ve halkında..
    0
    0
    Yanıtla
  • Congar (3 yıl önce)
    Heyyyyyt Y. Malatyaspor um yine Süperligde. Hadi Malatya nın zenginleri çıkın ortaya. En Babayiğit M. Ali Aydınlar çık artık. Malatya seni bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Bu da Adil Başkan şansı.Belediye başkanlarımız,siyasilerimiz,önde olan iş adamlarımız,Üniverşatelerimiz takımı yönetecek Başkan ve yönetimi özellikle taraftarımız geçtiğimiz sezondan dersler çokarıp dedikodular üretmeden iyi bir birliktelikle önümüze bakmalıyız.Adil başkanın hesaplarına gelince ,hesap genel kurulda sorulur.Ayrıcz futbol kamuoyu bilmelidir ki yönetim federasyonun denetimine Tabii olup UEFA ya dahesap vermek zorundadır.UEFA lisansı almak için bu hesabın verilmesi gerekiyor.Futbolcu satış gelirlerine bonservis bedelleri tamamen kontrol altındadır
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri kaya (3 yıl önce)
    Adil gevrek balı bu olsa gerek.hoş bu yıl olmadı,seneye nasıl olsa düşürür bizi bu çapsız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    İnşallah aynı hatalar tekrar etmez
    0
    0
    Yanıtla
  • C.G (3 yıl önce)
    Malatya nin yonetimi ve teknik ekibi bastan asagiya vakit kaybetmeden hesap vermeli sonrada istifa etmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Adil gevrek durursa yine düşeriz,maçlara da gitmem
    0
    0
    Yanıtla