SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Süper Ligde Malatya da Olmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Oğuz Sarvan'a inandığını, ancak yönetimini kesinlikle başarılı bulmadığını söyledi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı ve Hacettepespor Kulübü Onursal Başkanı İlhan Cavcav, Hacettepespor'un Papillon Futbol Center'da yaptığı antrenmana sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Eşiyle birlikte antrenmana gelen ve antrenmanın sonuna kadar çalışmaları takip eden Cavcav, futbolculara uyarılarda bulunurken, teknik direktör Erdoğan Arıca, yardımcı antrenör Ergün Penbe ve futbolcularla uzun uzun sohbet etti.

Sağlık durumu ile ilgili bilgiler veren İlhan Cavcav, tam olarak iyileşebilmesi için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Hacettepespor ve Gençlerbirliği'nin ligin ilk yarısındaki performanslarını da değerlendiren Cavcav, "Hacettepe bizim kardeş takımımız. Onların antrenmanını izlemeye geldim. Gençlerbirliği olarak da Hacettepespor olarak da ligin ilk yarısındaki durumumuz iyi değil. İnşallah ikinci yarı daha iyi olacaklar. Çok şanssız bir ilk yarı yaşadık, ancak ikinci yarı şanssızlığımız kırıp takımımızı

layık olduğu yere getireceğiz. Ligde sezon sonunda 3 takım düşecek. Ligin kuralı bu. Şampiyonluk mücadelesi veren takımların dışında diğer ekiplerin hedefi ligde kalmak. Bu nedenle daha çetin bir ikinci yarı tüm takımları bekliyor" dedi.

Ligin ilk yarısında yaşanan hakem hatalarıyla ilgili olarak Merkez Hakem Kurulu'nu (MHK) eleştiren Cavcav, "Oğuz Sarvan'a inanıyorum, ancak yönetimini kesinlikle başarılı bulmuyorum. Hakemler de insandır hata yapabilir. Ama ligimizde Anadolu takımlarına başta olmak üzere çok büyük hatalar yapıyorlar. Ama bu hatalarda kasıt aramıyoruz" diye konuştu.

Turkcell Süper Lig'e 4 Ankara takımının fazla olduğu yönündeki eleştirilere katılmadığını vurgulayan Cavcav, Ankara'nın başkent olduğunu ve nüfusuyla 4 takımı hak ettiğini söyledi. Cavcav, Malatya, Adana gibi büyük Anadolu illerinin ligde temsil edilmesi gerektiğini ifade ederek, Futbol Federasyonu'nun bu doğrultuda ligdeki takım sayısını 22'ye çıkarabileceğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız