SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maçlarımız TRT'de Yayınlanacak"

A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol 1.Lig 2.Grubunu lider tamamlayarak Süper Lige yükselen Malatya Büyükşehir Belediyespor’da büyük bir sevinç yaşanıyor.

Malatya’nın geçmişte Süper Lig’de iki takımı yer alırken, her iki takım da küme düşmüş ve biri kapanmıştı. Malatya Büyükşehir Belediyespor’un desteğiyle bu sezon 1.Lig’de yer alan ampute futbol takımı, grubunu zirvede tamamladı ve Ampute Futbol Süper Ligi’ne yükseldi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor’un Kulüp Başkanı Orhan Barman, Ampute Futbol Takımı’nın Süper Lige yükselmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Allah’ın izniyle biz bu işi bitirdik. Önümüzdeki yıl Süper Lig’de mücadele edeceğiz. Malatya spor ailesinin bizleri sürekli desteklemesini istiyoruz. Maçlarımız TRT'de yayınlanacak. Bu Malatya’mızın tanıtımına da büyük katkı sağlayacaktır. Takımımızın Süper Lige yükselmesinin en büyük mimarı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’dır. Bize büyük destekler verdiler” dedi.

Takım kaptanı Ali Seydi Yardımcı ise emeklerinin karşılığını en iyi şekilde aldıklarını ifade ederek, Süper Lige yükselmelerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yardımcı, sezon başından buyana en iyi şekilde mücadele ettiklerini belirterek, “Allah nasip etti şampiyon olduk. Çok sevinçliyiz. Beş senedir çıkmak istiyorduk, bugüne nasipmiş. Rabbim, emeklerimizi boşa çıkarmadı” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu da “Malatya Büyükşehir Belediyespor kulübümüz 13 branşta yaklaşık bin 300 lisanslı sporcuyla aslında Malatya amatör sporuna çok büyük katkılar sunuyor. 13 branştan bir tanesi olan ampute takımımız bizi mutlu eden bir galibiyetle Süper Lige terfi ettiler. Hem engellilerimiz hem de Malatya adına büyük bir başarıya imza attılar” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız