SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Süper Ligde Olmalılar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:50:57
A- A+ PAYLAŞ

Çalık Holding bünyesindeki Samsun YEDAŞ (Yeşilırmak Enerji Dağıtım A.Ş.) Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, Malatya ve Samsun'un takımlarının Süper Lig'de olmaları gerektiğini ifade etti.

Yeni Malatyaspor-Samsunspor maçını izlemek üzere Malatya'ya gelen Türkoğlu, "Samsun'da yaşıyoruz, Malatyalıyız. Bizim klasik bir tabirimiz var 55 ile 44'ü topladık, 99 yaptı. Yüzde 99 Samsunluyuz. Yüzde yüz Malatyalıyız. Samsun'da olmak ya da bulunduğunuz şehirde olmak için illaki orada doğmuş olmanız gerekmiyor. O yüzden bizim için sonucundan çok daha önemli bir maç. İki tane tarihi, geçmişi olan kardeş şehir. İnşallah bu birliktelik örnek olacak. İki takımımızda da bizim şirketlerimizin sponsorluğu var. O nedenle biz her sonuç için mutluyuz. Sonuçta spor, insanların bir araya gelmesi için bir sebeptir. İnşallah bu sebebin, sonucun çıktıları çok güzel olacak" dedi.

"Şehir takımları asansör takım olmaktan çıkmalı"

Türkoğlu, şehir takımlarının liglerde olmasını önemsediklerini kaydederek, "Şehir takımlarının liglerde olması daha heyecanlı. Ama şehir takımları asansör takım olmaktan çıkmalı. Şehrin bütün ileri gelenleri çok daha kalıcı, çok daha sürdürülebilir bir şekilde takımları yönetmeli. Sonuçta futbol kulüpleri bir şirkettir. Şirket gibi yönetilmeli. Uluslararası bir mücadele içindeymiş gibi yönetilmeli. O yüzden çok önemli. Malatya'da, Samsun'da sporu çok seven illerimiz. Bu ili şehrin takımları Süper Lig'de olmalı. Ve kalıcı şekilde olmalı" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız