SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Ligde Yaprak Dökümü

0
Güncellendi - 2017-09-19 20:36:43
Süper Ligde Yaprak Dökümü
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de henüz 5 hafta geride kalırken, yaprak dökümü erken başladı.

Süper Lig’de ilk teknik direktör değişikliği Gençlerbirliği’nde yaşandı. Kırmızı siyahlılarda, teknik direktör Ümit Özat (fotoğraftaki) ile yollar ayrılırken, takımın başına Mesut Bakkal getirildi.

Ümit Özat, Gençlerbirliği’nin başında çıktığı 3 karşılaşmada sadece 1 puan alabilmişti.

Süper Ligin yeni ekiplerinden Evkur yeni Malatyaspor ile flaş bir şekilde anlaşan Ertuğrul Sağlam’ın gidişi de olay oldu. Bursaspor karşılaşmasına iki gün kala ‘Son derece olumlu bir enerji ile başladığımız bu değerli görevde çok net bir şekilde sportif yapılanma, transfer sürecindeki seçimler ve kadro planlaması noktasında yaşadığımız fikir ayrılıkları bu sonucu kaçınılmaz kılmıştır. Antrenman ve kamp tesislerinin verilen sözlere rağmen halen bitirilememesi ise bizim futbolcu kardeşlerimize mahcup olmamıza yol açmış, bu da ayrılık kararımızda belirleyici olmuştur’ açıklamasını yaparak, istifa etti.

Sessiz sedasız Malatya’dan ayrılan Sağlam, ligde 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak, 4 puan toplamıştı.

Sezona kötü başlayan ve bir türlü kötü gidişi durduramayan Osmanlıspor Futbol Kulübü’nde teknik direktör Bülent Uygun istifa ettiğini açıklamıştı.

Ligin 5’nci haftasında Demir Grup Sivasspor karşısında alınan 4-2’lik mağlubiyetin ardından istifa eden Bülent Uygun, 5 karşılaşmada galibiyet alamadı.

Süper Lig’de bir ayrılık haberi de Antalyaspor’dan geldi. Akdeniz ekibinde teknik direktör Rıza Çalımbay görevini bıraktı.

Çalımbay, ligde 5 karşılaşmada 3 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı.

Çalımbay, ayrılığın ardından, “Ben ve ekibim kimseyle bir sorun yaşamadık. Zaten sorun da yaşamak istemiyoruz. Onun için de güzelce konuştuk ve ayrılmaya karar verdik. Bu ekibin bence 5 maçtan daha fazla kredisi olması gerekiyordu çünkü bu ekip geçen sezon zoru başardı. Çok zorlukların altından kalkmış ve hakikaten zor işleri seven bir ekibiz. Bazı şeyleri oturtmak için zaman ve o zamanı da tanımak gerekiyor. Ancak konuşup ayrılmak da en güzel şeylerden birisi” açıklamasında bulundu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bu kadar önemli bir mesele değil. Hocalar uymuyorsa gidecekler.
    0
    0
    Yanıtla