SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Süper Ligden Futbolcu Arıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, yeni statü ve transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Özkan, statünün bekledikleri gibi gerçekleştiğini kaydederek, "Statü daha önceden beklediğimiz gibi gerçekleşti. 18'erlik 2'şer gruptan, 36 takım mücadele edecek. Biraz zor ama inşallah hayırlı olur. Bir bakıma avantajlı bir bakıma da dezavantajlı görünüyor ama daha ciddi, daha zor ve mücadelenin üst düzeyde olduğu bir lig olacak. İnşallah bizim ve Türk futbolu adına hayırlı olur" dedi.

Yeni Malatya Spor'u Bank Asya 1. Lig'e çıkartmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Özkan, "19 Temmuz'da kuralar çekilecek. Şuanda grup belli değil ama şampiyonluğa oynayacak kulüpler kendilerini belli ediyor. Birkaç kulüp iyi transferlerde yaptı. Biz de Malatyalıların ve Malatya kamuoyunun geçmişte şampiyonluk yaşayan yönetime ve Yeni Malatya Spor'a destek olacaklarını biliyoruz. Yeni Malatya Spor'u Bank Asya 1. Lig'e çıkartmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Özkan, dış transfer çalışmalarında acele etmeyeceklerini sözlerine ekleyerek, "Transfer konusunda çok acele etmiyoruz. Kale ve defans bloğunda transferlerimizi bitirdik, şuanda orta alan ve forvet mevkiinde arayışlarımız sürüyor. İç transferi bitirdikten sonra tamamen dış transfere yöneldik. Taraftarlarımız sabırsız davranabilir, belki de bir noktada da haklılar ama futbolcuyu aldım ya da gönderdim demek çok da kolay değil. Bizi bir üst lige taşıyacak futbolcuları kadromuza katmak için uğraşıyoruz. Daha önümüzde çok zamanımız var. Bu saatten sonra Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'den futbolcular arıyoruz. Kale ve defansta sıkıntımız kalmadı ancak ileri uç ve forvet noktasında arayışlarımız sürüyor. Bu konuda da ince eleyip sık dokuyoruz. Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'den alacağımız futbolcularla bu mevkileri en iyi şekilde doldurmayı hedefliyoruz. Şampiyonluk parolasıyla lige başlayacağız. Malatya'da futbol adına son birkaç yıldır şok yaşanıyor. Bunu düzeltmekte çok kolay değil. Bu sadece sözle de olmuyor, çok mücadele edeceğiz. Onun için herkesin sabretmesini bekliyoruz. İnşallah takımımızla, taraftarımızla yeni rengimizle, logomuzla gülen taraf biz olacağız" şeklinde konuştu.

Kombine bilet fiyatlarının da Temmuz ayı sonunda satışa sunulacağını belirten Özkan, "Kombine çalışmalarını yaptık. Temmuz ayı itibariyle satışa sunacağız. 3-4 çeşit kombinemiz var. Protokol hariç, 100,150 ve 200 TL'den kombinelerimizi satışa sunacağız. Taraftarlarımızın rağbet göstermesi açısından kombine fiyatlarımızı uygun düzeyde tuttuk. Umarız kombinelere ilgi gösterilir ve Yeni Malatya Spor'a katkı olur" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız