SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Süper Lige Bu Sezon Çıkacağız"

0
Güncellendi - 2017-03-17 01:24:57
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin lideri Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Ligde herkes bir hesap içerisine giriyor. Bizim tek hesabımız var o da sezon sonunda bu ligi ilk ikinin içinde tamamlayıp Malatya'mızın istediği, şehrimizin hak ettiği Süper Lig'e çıkmak. İnşallah bunu bu sene yakalayacağız” dedi.

TFF 1. Lig'in 24’üncü haftasını 47 puanla lider olarak kapatan Evkur Yeni Malatyaspor, 25’inci haftada deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını tamamladı ve maçın oynanacağı Manisa'ya gitti. Sarı kırmızılılar, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılarak, iyi gidişi sürdürmek istiyor.

TFF 1.Lig'in 25’inci haftasında deplasmanda Manisasapor ile karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılılar bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak Malatya'dan ayrıldı. Önce İzmir'e gidecek ve daha sonrasında ise maçın oynanacağı Manisa'ya geçecek olan Evkur Yeni Malatyaspor Cumartesi günü 18.30'da oynanacak olan karşılaşma için kampa girdi.

Takımın sportif direktörü Ali Ravcı, ligde iyi bir gidişat yakaladıklarını ifade ederek, "Bu hafta zorlu bir deplasman maçına çıkacağız. Biz her maça aynı ciddiyetle bakıyoruz. Rakibin pozisyonunu biliyoruz ancak Manisaspor iç sahada iyi oynayan bir ekip. Bizde bunlara karşı önlemlerimizi aldık. İnşallah o maçtan da 3 puanla ayrılıp yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Milli ara öncesi bu maçı kayıpsız atlatıp araya moralli girmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Ravcı, her maça aynı ciddiyetle baktıklarını kaydederek, şunları söyledi:

“Ligde herkes bir hesap içerisine giriyor. Bizim tek hesabımız var o da sezon sonunda bu ligi ilk ikinin içinde tamamlayıp Malatya'mızın istediği, şehrimizin hak ettiği Süper Lig'e çıkmak. İnşallah bunu bu sene yakalayacağız. Tek isteğimiz bizi taraftarlarımız şimdiye kadar destekledi ve bundan sonrada desteklemeleri. Biz Malatya olarak hep birlikte sezon sonu şampiyonluk coşkusunu birlikte yaşamak istiyoruz.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • BEKİR SITKI (7 yıl önce)
    Ali hocam emeklerinize yüreğinize sağlık.Allahın izniyle bu sezon şampiyon olacacağımıza yürekten inanıyoruz.Tüm emeği geçenlerden allah razı olsun.Malatya MALATYA BULUNMAZ EŞİN...........TÜM MALATYALILARA SELAMLAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    Sayın Ali Ravcı, İkinci olmayı başarı olarak addetmiyorum kat'iyyen. Spor Toto Süper Lig'e çıkacaksak Tff 1. Lig'in birincisi olarak çıkmalıyız, hedefimiz bu olmalıdır, başka türlüsü namümkün. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Cumartesi gününü beklemekten helak olduk. Bizde ilk 2 beklentisi içindeyiz.
    0
    0
    Yanıtla