SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Süper Lige Çıkacağız"

0
Güncellendi - 2016-08-28 17:34:46
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Seyit Doğan, Yeni Malatyaspor’un hedefinin Süper Lige çıkmak olduğunu söyledi.

Yeni Malatyaspor kulüp basın sözcüsü Seyit Doğan, basın mensuplarıyla yönetimi bir araya getirdi. Sümer Park’taki bir kafede gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısında konuşan Doğan, basın mensuplarıyla bir araya gelip, istişarede bulunmak amacıyla böyle bir organizasyonu düzenlediklerini ifade etti.

“ALLAH’IN İZNİYLE SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ”

Doğan, 2016-2017 sezonunun Yeni Malatyaspor camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak, “İnşallah yeni sezon kulübümüz için hayırlı olur. İnşallah istediğimiz puanları alırız. Allah’ın izniyle hedeflerimiz büyük” dedi.

Her kulübün olduğu gibi Yeni Malatyaspor’un da hedeflerinin olduğunu dile getiren Doğan, şunları söyledi: “Hedefimiz şampiyon olmak, Süper Lige çıkmak. Biz bunu iki yıl olarak belirledik ama hedefimiz bu sezon Süper Lige çıkmak. Hedefi olmayan başarılı olamaz. Bizim hedefimiz şampiyon olup, Süper Lige çıkmak. Bunu da Allah’ın izniyle iki yıl içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu sezon var gücümüzle elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

Doğan, basın mensuplarıyla her zaman istişare içerisinde olacaklarını ifade ederek, karşılıklı istişarelerde bulunacaklarını ve doğruyu bulacaklarını belirtti.

“BİZ, MALATYA İÇİN VARIZ”

Yönetimin Malatyalılardan oluştuğunuzu ve Malatya için çalıştıklarını kaydederek, “Kendi memleketimiz için uğraşıyoruz. Ben işadamıyım ve bir işadamının başarılı olabilmesi için üç tane etken vardır. Bu etkenler doğru zaman, doğru kişiler ve doğru projeler. Bunlar olursa o firma yükselir, bunlardan bir tanesi eksik olduğu zaman düşer. Spor ise dört ayaklı bir sisteme sahiptir. Bunlarda birisi olmadığı zaman devam eder ama eksik olarak devam eder. Başarılı gitmez. Bunlardan birincisi yönetim kuruludur. Biz, yönetim kurulu olarak var gücümüzle, her şeyimizle çalışmaya geldik. Yeni Malatyaspor’dan beklentimiz yok, biz bir şeyler vermeye geldik. İki yılda takımı Süper Lige çıkaracağız. İkincisi teknik kadrodur. Teknik kadronun elinden gelenin fazlasını yapmak zorundadır. Üçüncüsü olmazsa olmazımız taraftarımızdır. Taraftarımız olmadan biz bir şey yapamayız. Bugün büyük kulüplerde bile taraftarsız maç oynandığı zaman sanki bir mahalle takımı maç yapıyormuş gibi oluyor. Onun için taraftarlarımızı bu sezon her maçta yanımızda görmek istiyoruz. Takımımızı, Malatya’mızı yalnız bırakmayın. İsmimizi dünyaya duyurmak istiyoruz. Dördüncü ayağı ise medya oluşturuyor. Sizin desteğiniz olmadan başarıya ulaşamayız. Sizlerle karşılıklı oturup, istişare edelim. Biz, Malatya için varız” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK VE BUNA GÖRE BİR KADRO KURMAYA ÇALIŞTIK”

Yeni Malatyaspor Kulüp Asbaşkanı, reklam ve pazarlama sorumlusu Aziz Yalçınkaya ise, Yeni Malatyaspor’da geçen sezonda görev aldığını, bu sezonda aynı görevi üstlendiğini kaydetti.

Yalçınkaya, bu sezon yapmak istediklerini hep birlikte istişare içerisinde gerçekleştireceklerini belirterek, “Malatyalılar olarak Allah’a şükürler olsun dünyanın her yerinde varız. Bizim hedefimiz her zaman üst düzeydir. Malatyalıların genlerinde bu vardır. Geçen sezon ilk kez TFF 1. Ligde mücadele ettiğimiz için şampiyonluk hedefi koymadık. Önce ligde kalmayı hedefledik. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’nin de talimatıyla bu sezon şampiyonluk için kolları sıvadık. Bu sezon olmasa iki sene içerisinde şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Bu anlamda iyi bir takım kurmaya çalıştık. Sezona iyi başladık. Biraz sabredilirse, her şey iyi olacaktır. Biz Malatyalıyız ve bize yakışan yerde olmalıyız. İnşallah bunlarda olacak” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Pano01m

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Hedef elbette süper lig olmalıdır.Ligler yeni başladı.Ne olacağına dair şimdiden konuşmanın anlamını gereksiz görüyorum.Hedef konuldu.Hedefe doğru emin adımlarla yürümek için YMS'nin içte ve dışta alacağı başarılı ve fsrkılı sonuçlara bağlı.
    0
    0
    Yanıtla