SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Süper Lige Çıkarmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-08-05 02:33:13
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp İkinci Başkanı Aykut Küçük, uyumlu bir ekiple çalıştıklarını ifade ederek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Küçük, yönetime girişi sürecinin hızlı geliştiğini kaydederek, “Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in davetleriyle ağır bir sorumluluk aldık. İnşallah bizde bu sorumluluğun üstesinden gelebiliriz. Yeni Malatyaspor’a faydalı olabilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Herkes kadar heyecanlı olduklarını ve sezonun başlamasını beklediklerini ifade eden Aykut Küçük, takımın başarılı olabilmesi ve hedeflenen yere gelebilmesi için çalışacaklarını belirtti.

Küçük, yeni bir yönetimin oluştuğunu ve iyi bir yönetim olduğunu kaydederek, “Başkanımız toparlayıcı ve birlikteliği sağlayıcı bir kişilik. Yönetim olarak görevlendirmeleri yaptık. Uyumlu bir çalışma ekibimiz var. Kendi içimizde muhalif değiliz, hepimiz başarıya odaklıyız. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci hedefin şampiyonluk olması gerektiğini söyledi. Bizde kulüp olarak şampiyonluğu hedefliyoruz. İki yıl içerisinde takımımızı Süper Lige çıkarmak istiyoruz” diye konuştu.

Aykut Küçük, hiçbir zaman Malatya’dan kopuk olmadıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Aile büyüklerimiz Malatya’da yaşıyor. Bizde sürekli Malatya’ya geliyoruz. İş hayatımız yoğun ama takıma destek olmaya çalışacağız. Zaten en büyük hedefimiz takımı kurumsallaştırmak. Bunun için hep birlikte elimizden gelen desteği vereceğiz. Ayrıca takımımızı maçlarda da yalnız bırakmayacağız.”

Yeni Malatya Gazetesi

ymsyönetim

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız