SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Lige Çıktılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:55:34
Süper Lige Çıktılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Hokey Kulübü’nün Süper Lig’e çıktığı bildirildi. Böylece, Malatya’dan iki kulübün, Hokey Süper Ligi’nde mücadele edeceği belirtildi. 

Türkiye Hokey Federasyonu Faaliyet programında yer alan Açık Alan 1. Lig Belirleme ve Süper Lige Yükselme maçları 17-21 Eylül 2014 tarihleri arasında Gaziantep ilinde yapıldı.

Süper Lig’e yükselme maçlarına Malatya’yı temsilen katılan Malatya Hokey Kulübü Erkek Hokey Takımı, tüm maçlarını alarak finale adını yazdırdı.

Türkiye Açık Alan Süper Ligine yükselme maçlarına 24 kulüp başvuru yaptı. Malatya Hokey Kulübü takımı, grup maçlarını, çeyrek ve yarı final maçlarını alarak finale adını yazdırarak süper lige çıkmaya hak kazandı.

Malatya Hokey Kulübü Antrenörü Savaş Yılmaz yaptığı açıklamada, Malatya da hiç bir spor branşında üst düzey liglerde yarışan takımımız bulunmamaktadır. Hokey branşında yıllardır ilimizi başarılı bir şekilde temsil eden Anadolu Ateşi spor kulübümüz sekiz senedir Süper ligde mücadele etmekte bay bayan takımları ile ve defalarca lig şampiyonlukları kazanan kulübümüz Avrupa Kulüpler şampiyonluğu kupasını kazanmış ve tarihe altın harflerle ismini yazdırmıştır. Malatya Hokey Kulübümüzü de Süper Lige hazırladık ve güzel bir çalışma döneminden sonra Gaziantep te yapılan lige yükselme maçlarını tamamlayarak final maçına kalarak ilimize süper ligde mücadele edecek ikinci bir takımı kazandırdık” dedi.

Aynı zamanda, Süper Lig’de mücadele eden Anadolu Ateşi Spor Kulübü Başkanlığını da yapan Savaş Yılmaz, kulüplerinin son 8 yıl içinde 50’ye yakın sporcuya burslu okuma ve öğretmenliğe direk atanma fırsatı sunduklarını bu olayın şimdiye kadar aldıkları şampiyonluk kupalarından daha büyük heyecan ve mutluluk verdiğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız