SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Lige Hazırlık

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:54:59
Süper Lige Hazırlık
A- A+ PAYLAŞ
 
Esenlik Malatya Belediyespor bayan ve erkek masa tenisi takımları, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 2012-2013 sezonu birinci yarı birinci etap Süper Lig müsabakalarına hazırlanıyor. 
 
İstanbul Tozkoparan Spor Salonu’nda 29-30 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan masa tenisi süper lig müsabakalarında Esenlik Malatya Belediyespor, bayan ve erkeklerde mücadele edecek.
 
Süper Lig erkekler grubunda yer alan 16 takım şöyle; İstanbul Büyükşehir Belediye, Fenerbahçe, Beşiktaş, İstanbul TED, Yalova Belediye Gençlik, İstanbul Sistem Reklamspor, Bursa Tofaş, İstanbul Tenis Kupası, Ankara Türk Telekom, Kayseri Kaski, Malatya Esenlik Belediyespor, İstanbul Bahçeşehir Akpınar, Ankara Büyükşehir Belediye, Adana Masa Tenisi İhtisas, Kocaeli Sarköysan, İstanbul Anafen.
 
Esenlik Malatya Belediyespor erkek takımı ilk müsabakalarını Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynayacak. Erkek takımı ikinci gün ise İstanbul Bahçeşehir Akpınar ve Ankara Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak.
 
Süper Lig bayanlar grubunda yer alan 16 takım ise şöyle oluştu; Fenerbahçe, Bursa Büyükşehir Belediye, Kocaeli Kağıtspor, İstanbul İBB, Adana Çukurova, Ankara TİGEM, Ankara Büyükşehir Belediye, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Ankara Tarımspor, İzmir Büyükşehir Belediye, İstanbul Veteran Masa Tenisi, Antalya Halk Eğitim, Ankara Türk Telekom, Elazığ Gençlik Spor, Batman Gençlik Spor, Esenlik Malatya Belediyespor.
 
Esenlik Malatya Belediyespor bayan takımı ilk müsabakalarını Fenerbahçe ve Elazığ Gençlik Spor’a karşı oynayacak. Bayan takımı ikinci gün ise, Antalya Halk Eğitim ve İzmir Büyükşehir Belediye ile oynayacak.
 
Süper Lig hazırlıklarıyla ilgili bilgiler veren Esenlik Malatya Belediyespor erkek masa tenisi takım kaptanı Miraç Kahraman, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, Süper Lig’de Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
 
Milli sporcu, Esenlik Malatya Belediyespor olarak Süper Lig’de hem erkek hem de bayanlarda mücadele edeceklerini hatırlatarak, “Süper Lig hazırlıklarımızı günde çift antrenmanla sürdürüyoruz. Bayan ve erkeklerde Süper Lige çıktık. 29-30 Eylül tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan müsabakalarda Malatya’yı temsil edeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız