SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Süper Lige Taşıyacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi'ne (SP) Malatya'da 300 gencin katılım töreni düzenlendi. Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Malatyaspor'u süper lige taşımayı da görev olarak kabul ettiklerini söyledi.

300 KATILIM..
SP il binasında düzenlenen katılım programına il başkanı Mehmet Kaya Asiltürk ve Malatya belediye başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi ile diğer partililer katıldı.
Aralarında AK Parti, MHP ve CHP'lilerin olduğu iddia edilen 300 gencin SP'ye katılım töreninde konuşan SP Malatya belediye başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, " Gençlik bir ülkenin, bir milletin sigortasıdır. Bu köprü ne kadar kuvvetli, kaliteli donanımlı olursa o zaman o ülkenin gelecek ile ilgili endişesi olmaz. Sizler almış olduğunuz bayrağı en güzel yerlere taşıyacaksınız. Hiç birimizin vaktini boşa harcamamamız gerekiyor. Çünkü her birimizin ayrı ayrı sorumlulukları var. Bu yüzden kendimizi geleceğe daha iyi hazırlamak için çok iyi yetiştirmemiz gerekiyor. Donanımlı, eğitimli, birer birey olmamız gerekiyor. Bu konuda yeterli alt yapıya sahip olmayabiliriz ama bu konuda yardım alacağımız kütüphaneler, kurumlar ve kuruluşlar var"dedi.

SP il başkanı Mehmet Kaya Asiltürk, partilerine teveccühün günden güne arttığınız kaydetti.

Konuşmalardan sonra SP'ye katılan gençelere partinin rozetini yetkililer taktı.

MALATYASPOR MESAJI..
Pazar günü yapılacak olan kongre öncesinde açıklama yapan ve 1999 yılında Malatyaspor'u Süper Lig'e çıkaran o dönemin belediye başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, takımın içinde bulunduğu duruma üzüldüklerini söyledi.

Saadet Partisi (SP) Malatya il binasında partiye katılım töreninde gençlere hitaben konuşma yapan SP'nin Malatya belediye başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, "Malatyaspor'un da şu anda içerisinde bulunduğu durum hepimizi rahatsız ediyor. Bu tablo Malatya'ya yakışmıyor. 1999'da da göreve geldiğimizde Malatyaspor'un durumu pek iyi değildi. Biz o zaman Malatya belediyesi olarak soruna duyarsız kalamazdık. Belediye olarak görevimizi yaptık. Ama biz Malatyaspor'u çok kısa bir süre içerisinde beraberce el ele vererek çok küçük bir bütçeyle hak ettiği yere Süper Lig'e çıkardık ve 5 sene boyunca mücadele verdi.

İnşallah yine 29 Mart'ta bütün Malatyalı hemşerilerimizin desteği ile göreve geldikten sonra Malatyaspor'u o 18'in içerisine taşımak gibi bir vazifemiz var. Kısa zaman içerisinde iyi bir yönetimle, parayı iyi kullanan bir yönetimle, Malatyaspor'u süper lige taşıyacağız.
Huzurlu, mutlu, moralli bir Malatya meydana getireceğiz"ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız