SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Süper Ligi Özledim' Paylaşımı Yaptı

0
Güncellendi - 2020-04-28 02:54:03
'Süper Ligi Özledim' Paylaşımı Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Zimbabveli defans oyuncusu Teenage Lingani Habede’den ‘Süper Ligi özledim’ paylaşımı.

Tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) ligi süresiz olarak askıya almasının ardından bireysel antrenmanlarını Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde gerçekleştiren Hadebe, teknik heyetin hazırladığı program kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Ligin yeniden başlayacağı tarihi bekleyen 25 yaşındaki defans oyuncusu, sosyal medya hesabından ligin 15.haftasında İstanbul’da Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşmada Adem Ljajic ile girdiği ikili pozisyonda çekilen bir fotoğrafı paylaşan altına ‘Türkiye Süper Ligi’ notunu düştü. 

Süper Ligi çok özlediğini belirten Hadebe, ilk sezonunu geçirdiği ligde şuana kadar 16 karşılaşmada bin 332 dakika görev aldı ve 1 asist yaptı.

1 Avrupa Ligi Elemeleri, 4’te Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında forma giyen Hadebe, toplamda 21 kez sarı kırmızılı formayla görev aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Salih (3 yıl önce)
    Uçan kafa atmadan düşünecekti
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 ferdi (3 yıl önce)
    İkiside gitsin iyi olsalardı zaten takım bu halde olmazdı aguah ve hadebe hemen gitsinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Yenilmeler yediğiniz gol lerde demeki hiç rahatsiz olmamişin başarili oyuncu ve takim özlerse saygi duyariz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Siz böyle kötü oynamayın ki biz süper ligde hep var olalım hiç özlemeyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    malatya küme düşsede düşmesede. en başta adebe ve bifuma kesin satılıcak ve her iki futbolcu dört milyon yoru teklif var. hadebeye avrupadan teklif var bifumaya da arap ülkesinden. bunlar satılırsa bakalım yönetim doğruyu söylüyecekelrmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Sergen giderken hadebeye diğer sezon için seni alıcam demişdii bizdeki aguah ve hadebeyi ayarttı sezon sonu ikiside yok
    0
    0
    Yanıtla