SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Ligin 22 Hakemi Açıklandı

0
Güncellendi - 2017-07-08 03:02:22
Süper Ligin 22 Hakemi Açıklandı
A- A+ PAYLAŞ

Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2017-2018 sezonunda Süper Lig’de yer alacak 22 hakemi açıkladı. Açıklanan isimler arasında, Eskişehir Bölgesi hakemi olan hemşehrimiz Suat Arslanboğa da (fotoğraftaki) yeralıyor.

Merkez Hakem Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 2017-2018 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve gözlemcileri duyurdu. Bu isimler Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylandı. Buna göre Süper Lig’de düdük çalacak 22 hakem şöyle:

“Ali Palabıyık, Bülent Yıldırım, Serkan Tokat, Yaşar Kemal Uğurlu, Mustafa Öğretmenoğlu, Bahattin Şimşek, Arda Kardeşler, Ali Şansalan, Ümit Öztürk, Özgür Yankaya, Suat Arslanboğa, Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Halis Özkahya, Hüseyin Göçek, Mete Kalkavan, Serkan Çınar, Volkan Bayarslan, Alper Ulusoy, Halil Umut Meler, Koray Gençerler, Barış Şimşek.”

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • haci bilen (6 yıl önce)
    Biz Diyarbakırdan öteye gidemedik. Dünkü çocuklar bizi geçsinler öyle mi? diyen bir mantığa sahip olanların egemen olduğu camiada kimse yükselemez. Yıllar önce Amerika'da DALLAS kupasında maç idare eden Malatyalı bir hakemin o maçla ilgili vereceği röportaja bile engel olmuşlardı. Ki bu hakem Amerika'da ilk kez maç idare eden Türk hakemi ünvanını almıştı. Malatya haber bunu haber yapmıştı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabri (6 yıl önce)
    Ömer karaca kendi koltuğunu korumak için Malatyadan bir tane hakemi terfi ettiremedi. Varolan hakemleri de düşürdü yıllar içerisinde . yazıklar olsun ömer karaca. Seni Allaha havale ediyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (6 yıl önce)
    Yazıklar olsun Malatya dan bir tane hakem üst kademeye çıkamadı.Düşenler oldu,çıkan olmadı.Halen bal ligin de hakemlik yapan gençlerden bir tane üst klasmana çıkamadı.Malatya yetim.Sorumlular utansın.
    0
    0
    Yanıtla