SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Eksik Kadroyla Bu Kadar: 2-3

0
Güncellendi - 2017-12-11 20:20:32
EYMS Eksik Kadroyla Bu Kadar: 2-3
A- A+ PAYLAŞ

Ligde 4 hafta sonra 2 gol birden atan Evkur Yeni Malatyaspor, 5.haftada da galibiyetle tanışmadı. Süper Lig’de Yeni Malatyaspor ile Göztepe‘nin Yeni Malatya Stadı’ndaki puan mücadelesinin galibi, karşılaşmadan 3-2’lik skorla üstünlük sağlayan Göztepe oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor’da sakatlıkları bulunan; Issiar Dia, Batuhan Altıntaş ve Adem Büyük‘ün yanı sıra sarı kart cezaları bulunan; Murat Yıldırım ve Aytaç Kara ile süresiz kadro dışı bırakılan Yalçın Ayhan bu maçın kadrosunda yer almadılar. Karşılaşmanın ikinci yarısında EYMS Teknik Direktörü Erol Bulut, penaltı itirazı nedeniyle hakem tarafından tribüne gönderildi.

Sarı kırmızılılar, geride kalan 5 haftada 2 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor ve Göztepe’ye yenilen Malatya ekibi, Beşiktaş ve Teleset Mobilya Akhisarspor ile 0-0’lık skorlarla berabere kaldı.

Bu arada, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıması, Türkiye genelinde protesto edilirken, Süper Ligin 15.haftasında Yeni Malatya Stadyumu’na oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe karşılaşmasında, hakemler ve iki takımın futbolcuları sahaya ‘Kudüs Kırmızı Çizgimizdir’ pankartıyla çıkarak, farklı bir tepkiye imza attı.

Hakemler ve iki takım futbolcularının ‘Kudüs Kırmızı Çizgimizdir’ pankartıyla karşılaşmaya çıkması iki takım taraftarlarından alkış aldı. Pankartı ayakta alkışlayan taraftarlar, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını protesto etti.

STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Ali Şansalan (Çanakkale Bölgesi Süper Lig Hakemi), İsmail Şencan (Eskişehir Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi), Mehmet Cem Hanoğlu (Hatay Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4. hakem Abdulkadir Bitigen (Kayseri Bölgesi A Klasman Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç Özbir, Michael Pereira, Khalid Boutaib (Dk.70 Nacer Barazite), Turgut Doğan Şahin (Dk.80 Eren Tozlu), Okechukmu Godson Azubuike, Sadık Çiftpınar, Fernando Emanuel Dening, Aly Cissokho, İssam Chebake (Dk. 46 Muenfuh Seth Sincere), Rahman Buğra Çağıran, Arturo Rafeal Mina Meza

YEDEKLER: Fabien Ceddy Farnolle, Nacer Barazite, Eren Tozlu, Ferhat Canlı, Muenfuh Seth Sincere, Murat Akça, Burak Kavlak, Abdoulaye Sadio Diallo

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

GÖZTEPE: Antonio Alberto Bastos Pimparel, Leo Schwechlen, Rajko Rotman (Dk. 67 Ezequiel Oscar Scarione), Halil Akbunar, Andre De Castro Pereira, Adis Jahovic (Dk. 82 Nabil Ghilas), Selçuk Şahin, Tanju Kayhan, Milos Kosanovic, Ricardo Martins De Araujo, Yoan Patrick Gouffran (Dk.63 Ömer Hasan Şişmanoğlu)

YEDEKLER: Günay Güvenç, Emre Can Coşkun, Nabil Ghilas, Ezequiel Oscar Scarione, Axel Thomas Ngando Elessa, Mathieu Philippe Peybernes, Doğanay Kılıç, Muhammed Enes Durmuş, Tayfur Bingöl, Ömer Hasan Şişmanoğlu

TEKNİK SORUMLU: Tamer Tuna

GOLLER: Dr. 14 Michael Pereira, Dk. 63 Khalib Boutaib (penaltından) (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk.6 Ricardo Martins De Araujo, Dk. 33 Selçuk Şahin, Dk. 45+2 Rajko Rotman (Göztepe)

SARI KARTLAR: Sadık Çiftpınar, Fernando Emanuel Dening, Khalid Boutaib (Evkur Yeni Malatyaspor), Ömer Şişmanoğlu (Göztepe),

Dakika 2: Göztepe kendi yarı alanında uzun süre paslaştıktan sonra hücuma çıktı, rakip yarı ceza sahasında Castro rakibinden sıyrılmak isterken Cissokho ona ayak koydu.

Dakika 3: Göztepe sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Kosanovic'in kullandığı köşe vuruşunda kaleci Ertaç topu elinden kaçırdı, Gouffran topun sahibi oldu ve şutunu çekti ancak çizgi üzerinde Aly Cissokho topa müdahale etti ve mutlak golü önledi. Devamında Göztepe tekrar köşe vuruşu kazandı.

Dakika 5: Yeni Malatyaspor'da Chebake sağ kanattan ortayı içeri gönderdi ancak kaleci Beto çıktı ve topu aldı.

Dakika 6: Leo sol kanattan ilerlerken faule maruz kaldı ve takımına serbest vuruş kazandırdı. Sol kanatta Kosanovic'in etkili kullandığı serbest vuruşta Kadu, harika yükseldi ve kafayı vurdu. Sert giden topu köşeden ağlarla buluştu ve Göztepe, savunma oyuncusunun attığı golle Yeni Malatyaspor deplasmanında öne geçti:0-1

Dakika 9: Yeni Malatyaspor sol kanattan Rahman ile köşe vuruşu kullandı. İçeri giden ortayı Kadu kafayla karşıladı, devam eden atakta Rahman topu bir kez daha içeri gönderdi ancak top kimseye temas etmeden auta çıktı.

Dakika 13: Rahman'ın pasında Boutaib ceza sahasının dışında topla buluştu ve doğrudan kaleye vurdu ancak top üstten auta çıktı.

Dakika 14: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Issam Chebake ceza sahası içine ortasını yaptı. Ön direkte Kadu'nun uzaklaştırmaya çalıştığı top kısa düştü. Topa hareketlenen Emanuel Dening kafa ile pasını Michael Pereira'ya gönderdi. Michael Pereira altıpasın önünde topa gelişine vuruşunu yapıp topu ağlarla buluşturdu ve beraberliği sağladı:1-1

Dakika 21: Orta alanda topla ilerleyen Emanuel Dening kalecinin açıldığını görüp orta alan yayının hemen sağından şutunu kaleye gönderdi, ancak bu top kaleci Beto'nun kontrolünde.

Dakika 33: Bu dakikada Göztepe bir kez daha öne geçti. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Milos Kosanovic ceza sahası içine ortaladı. Arka direkte topa hareketlenen Göztepe Kaptanı Selçuk Şahin kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu:1-2

Dakika 44: Yaşanan karambol sonrasında kaleyi uzaklardan gören noktada topla buluşan Sadık Çiftpınar kaleye şutunu göndermek istedi ancak bu top farklı şekilde dışarı çıktı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+2: EYMS kalesini cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Milos Kosanovic ceza sahası içine ortasını yaptı. Arka direkte  hareketlenen Kadu topu Rajko Rotman'a aktardı. Penaltı noktasının hemen yanında topla buluşan Rajko Rotman kaleye şutunu attı ve farkı 2'ye çıkardı:1-3

İlk yarı Göztepe'nin 3-1 galibiyetiyle kapandı.

Dakika 53: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Michael Pereira ceza sahası içine ortaladı. Arka direkte savunmadan seken topu kontrol eden Azubuike Godson kaleye gönderdi. Top kaleci Beto'da kaldı.

Dakika 61: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Michael Pereira ceza sahası içine ortasını yaptı. Savunmanın uzaklaştırdığı topla buluşan Azubuike ceza sahası yayının hemen gerisinden kaleye şutunu attı. Bu top yerden kalenin yanından auta çıktı.

Dakika 63: EYMS atağında Leo Schwechlen, Emanuel Dening'i ceza sahası içinde yere indirdi ve penaltıya sebebiyet verdi. Topun başına gelen Khalid Boutaib kalecinin soluna ve ters köşeye vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu:2-3

Dakika 66: Savunmadan seken topla buluşan Azubuike Godson ceza sahası yayının hemen solundan kaleye şutunu attı, ancak bu sert giden şut kalenin üzerinden aut.

Dakika 69: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Rahman Buğra Çağıran ceza sahası içine ortasını yaptı. Penaltı noktasının hemen yanında topa hareketlenen Emanuel Dening kafayı vurdu, top Beto'da kaldı.

Dakika 76: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Turgut Doğan Şahin ceza sahası içine ortasını yaptı. Arka direkte topa hareketlenen Michael Pereira dokundu, ancak bu top kalenin yanıdan dışarı çıktı.

Dakika 77: Topla buluşan Sincere Seth ilerleyip uzaklardan kaleye şutunu çekti, ancak bu top yandan aut.

Dakika 80: Rahman Buğra Çağıran'ın kısa pasıyla Aly Cissokho ceza sahası içi altıpas yanında topla buluştu ve şutunu attı. Beto topa müdahale etti.

Dakika 84: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Rahman Buğra Çağıran ceza sahası içine ortasını yaptı. Savunma oyuncularından dönen topla buluşan Sincere Seth ceza sahası yayının hemen gerisinden vurdu, top savunmadan döndü.

Dakika 87: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Michael Pereira ceza sahası içine ortasını yaptı, ancak bu topu arka direkte karşılayan Tanju Kayhan kornere gönderdi. Sonuç yok.

Dakika 88: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Aly Cissokho bu duran topu paslaşarak kullandı. Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Nacer Barazite kaleye attı, top savunmadan döndü.

4. hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+1: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Michael Pereira ceza sahası içine ortasını yaptı. Altıpas önünde topa hareketlenen Nacer Barazite kafayı vurdu, ancak top üstten auta çıktı.

Dakika 90+3: EYMS cezaalanı dışında noktada topla buluşan Nabil Ghilas kaleye sert bir şut çıkardı. Kaleci Ertaç Özbir bu topu kontrol etmek isterken elinden kaçırdı, ancak iki hamlede kontrol edebildi.

Karşılaşma, konuk takımın 3-2'lik galibiyetiyle sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- sporx.com- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Sayın editör yaptığımız yorumlar neden yazılmıyor,sık yorum yapıyorsunuz ne demek........iyi günler
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (6 yıl önce)
    Buseneki transferler fiyaskom barazite dia cissoko fiyasko transferler. Bunlarin yerine adam gibi 3 tane adam alsaydi yonetimsu an farkli yerde idik.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (6 yıl önce)
    Yalçın Ayhan affedilmeli Adem büyuk ve Aytaç Karanın olmaması ve durum ortada
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (6 yıl önce)
    Bu takım, geçen sene kayseri sporun yaptığı gibi komple revizyona girmeli.Ancak öyle kurtulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüso (6 yıl önce)
    Şu takımdaki rezilliğe bak bizim neyimizeki süper lig yazık emeklerimiz hepsi boş bu yönetim bu hıca oldukça dahada desteklemem parama yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (6 yıl önce)
    Moralimiz bozuldu, bu takımı izleme isteğim kalmadı. İnşallah düzgün bir kadro ve yönetim gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Tüm futbolcularımızı ve Erol hocayı tebrik ediyorum.başarılarının devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • H.basri elvermez (6 yıl önce)
    Erol hoca ne yapsın başkan diyoki transferi ben yaptım. Bu kalite de bu futbolculardan bu kadar olur yazık çok yazık .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bu yönetim ile ancak küme düşeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.korkmaz (6 yıl önce)
    Başkan sanırım 2.yarıya çok güveniyor.Futbol da iyi oynayan değil Akıllı oynayan kazanır .5 hafta da 2 puan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)
    3 yan top ve üç gol Göztepe başka oynamadan galip.Oyunun genel hakimi biziz ama,özelikle Sisokko ve Ertaç ‘ın yetersiz performansı yenilginin de sebebi diyebiliriz.Sonuç olarak Göztepe doğru dürüst oynamadan galip geldi
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Eksikler mazeret değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafak (6 yıl önce)
    erol hıcam resmen harekiri yaptın turgutla buğrayla çıkmakla. barazite azubuike diallo ile ortayı kurardık
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafak (6 yıl önce)
    ayrıca hakem için söylenecek şey yönetim sessi kalmaaaya devam ederse bunlar bizi düşürecekler
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Bu takım TFF 1. liğ de bile iş yapamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bu sonuçlar yönetimin eseri futbolculara seyirciye en önemlisi bu şehre yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (6 yıl önce)
    Bu maçı ne yapıp edip almalıydık.işi zora soktuk.Klüp yönetiminin bazı şeyleri hesaplıyamadıklarını gördük.Bu şartlarda maç seyretmeye gelen seyircilere yazık.Bu sayıda taraftarı hiç bir doğu şehri topluyamaz.2.yarı transfer yapılmazsa bir anda kendimizi 2.ligde bulur,orada da yıllarca debelenip dururuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (6 yıl önce)
    Kümeye doğru gidiyoruz... İzle de gör... https://youtu.be/lkjOJt9B1mI
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    yedigin gollere bak hep duran top yazik baskan ayip ediyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetçi44 (6 yıl önce)
    Bu mağlubiyet yönetimin eseri. Defansta Sadık ile Yalçın nerdeyse hava topu vermiyordu sen tut şu önemli zamanda Yalçın'ı kadro dışı bırak sonuç 3 duran top 3 gol. İdare edip devre arası beklenmeliydi. Takımın çok eksiği var Kaleci, orta saha forvet hepsi gün yüzüne çıktı. İşimiz zor Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 yıl önce)
    Haydi aslanlar yemeden 1 gol daha bu kadar eksikle 1 puanı almak çok çok önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 yıl önce)
    6 eksik olacağı bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüso (6 yıl önce)
    Ya arkadaş yazdığım yorumu neden paylaşmıyorsun anlamış değilim ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (6 yıl önce)
    Yalçın Ayhana ceza verenler çıksın oynasın.Ayıptır bu nasıl bir anlayış.Sahan da ne yapacaksın.Yorum yazmaya erken başladı denilebilir ancak görünen köy ortada.Bu takımın çooookkkk eksiği var çokk.Taraftara yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut (6 yıl önce)
    Allah için bu yan toplar bir kaleci için çok mu zor.Bizim kaleci topu tren gibi seyrediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)Aykut isimli kullanıcı yorumuna
    Yan toplardaki zaafiyeti çok fazla
    0
    0
    Yanıtla