SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Ligin Yeni Kış Topu

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:11:41
Süper Ligin Yeni Kış Topu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in Nike tarafından tasarlanan yeni kış topu Nike Ordem 3 Football, ligin 11. haftasında 6 Kasım itibarıyla görücüye çıkıyor.

Nike Ordem 3 Football, sahada daha rahat görülebilmesi için özel tasarlanmış yüksek performans bir grafiğe sahip. Visual Power Graphic, hareket sırasında ışıldayarak oyuncuların daha hızlı tepki verebilmesine olanak sunuyor. "Aerowtrac" çizgileri topa keskin ve net hareket sağlarken, ısıyla yapıştırılmış sentetik deri sayesinde ideal dokunuş ve maksimum tepki sunuyor. 12 panelden oluşan tasarıma sahip topun geometrik hassasiyeti; sürekli, hassas ve güçlü bir vuruş için basıncı eşit olarak dağıtıyor.

Basınçlı polietilen katman, enerjiyi depolayıp top fırlatıldığında açığa çıkmasını sağlıyor. Çapraz bağlantılı nitrojen genişletmeli köpük katman her koşul altında istikrarlı ve yumuşak bir dokunuş sağlıyor. Polyester destekli kumaş ise topun yapısını ve istikrarını arttırıyor. 6 parçalı karbon lateks hava odacığı, topa ani bir hızlanma ve üstün hava tutuşu sağlıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız