SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Ligin Yenileri Parmak Isırtıyor

0
Güncellendi - 2018-03-09 04:59:06
Süper Ligin Yenileri Parmak Isırtıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’e geçtiğimiz sezon yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Demir Grup Sivasspor’un performansları parmak ısırtıyor.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1.Lig’de mücadele eden Demir Grup Sivasspor şampiyon olarak, Evkur Yeni Malayaspor ise ikinci olarak Süper Lig’e yükselmişti. İzmir ekibi Göztepe ise Play-off karşılaşmaları sonunda adını Süper Lig’e yazdıran üçüncü ve son takın olmayı başardı.

2015-2016 sezonunda 16.sırada yer alan Demir Grup Sivasspor bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e dönerken, Evkur Yeni Malatyaspor 11 yıllık özlemi dindirdi. İzmir ekibi Göztepe ise 14 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselmenin mutluluğunu yaşadı.

Evkur Yeni Malatyaspor tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’de geride kalan 24 haftada ortaya koyduğu performansla bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sarı kırmızılılar, 24 haftada 34 puan toplarken, sahasında Galatasaray’ı 2-1, Trabzonspor’u ise 1-0 mağlup ederken, yine sahasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı.

Evkur Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 24 haftada 9 galibiyet, 7 beraberlik, 8’de mağlubiyet alırken, haftayı 9.dırada tamamladı.

Süper Lig’e bir yıllık aradan sonra yeniden yükselen Demir Grup Sivasspor ise 24 haftalık süreçte 37 puan topladı. Kırmızı beyazlılar, 24 haftada 11 galibiyet, 4 beraberlik, 9’da mağlubiyet aldı. Demir Grup Sivasspor haftayı 6.sırada tamamladı.

Göztepe ise Süper Lig’de 24 haftalık bölümde 36 puan toplayarak, Evkur Yeni Malatyaspor’un bir sıra üzerinde 8.sırada yer aldı. İzmir ekibi 24 haftada 10 galibiyet, 6 beraberlik, 8’de mağlubiyet aldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız