SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Loto'nun 88 Yaşındaki Talihlisi Malatya'dan

0
Güncellendi - 2019-09-10 17:39:57
Süper Loto'nun 88 Yaşındaki Talihlisi Malatya'dan
A- A+ PAYLAŞ

Süper Loto'nun 620. hafta çekilişinde 6 rakamın doğru olarak oynandığı kupon, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yatırıldı.

Süper Loto'nun 620. hafta çekilişinde şanslı kuponun yatırıldığı Malatya'nın Doğnaşehir ilçesine bağlı Yeni Mahallede bayilik yapan Zakir Keçeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lotoda 6 bilen ve 4 milyon 631 bin 884 lira kazanan talihlinin kuponunun bayisinden yatırıldığını söyledi.

Keçeci, talihlinin yanına geldiğini belirterek, "88 yaşındaki amcamız oynadığı kuponları getirip kontrol ettirirken büyük ikramiyenin kendisine çıktığını öğrendi. Beraber kuponu Doğanşehir ilçe noterliğine götürüp onaylattık. Daha sonra Ankara'ya gideceğiz. Bu yıl 3 ay arayla Sayısal Loto ve Süper Loto'da büyük ikramiye ilçemize çıktı. Kazanan kişiye hayırlı olsun diyorum." dedi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    BENCE EN AKILLISI MALATYASPORA HIBE ETSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    parayla şunu yapsın bunu yapsın diye akıl verenlerden 1000tl alınsa söledikleri yapılır anca laff. sizene naparsa yapar adam kendinize çıksa hastane okul yaptırcaklar sanki yaw hee hee
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (4 yıl önce)
    sans topunda 5 +1 garanti etim toplam 900 bin tl ediyor sans topu verdiği para ise bir kişi bilirse ortalama 700 tl gerisini siz düşünün sayısal da 6 garanti etim şunda yazıyorum bitiğinde kaç para tutuğunu ortaya çıkacak 88 yaşında dede biliyor bense halen yazıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli (4 yıl önce)
    88 yaşında gelen parayı doğşehire büyük bir tuvalet yaparak değerlendirmeli...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)Veli isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru söylemişsin bu yaştan sonra akla gelmedik arkadaş ve akrabası çıkar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmedin oğlu Mustafa (4 yıl önce)Veli isimli kullanıcı yorumuna
    Doğanşehir köylerinin eksikleri gedikleri giderilmeli, kütüphane ve sağlık ocağı vb. yerler için harcanmalı. Yoksa 88 yaşındaki bir pir-i fani ne yapsın o kadar parayı..
    0
    0
    Yanıtla
  • kime ne arkadaşım canı ne isterse onu yapsın. yok sağlık ocağı ocağı yapsın yok okul yapsın koskoca tc devleti yapmadıysa eksiğini gediğini memleketin adama mı yapmış kalmak. insanların hayatına karışmayı bırakın artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (4 yıl önce)
    Allah ıslah etsin.
    0
    0
    Yanıtla