SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Süper Oyun Süper Galibiyet"

0
Güncellendi - 2017-12-19 02:59:29
A- A+ PAYLAŞ

  Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, Güzel bir oyunla, Süper bir galibiyet aldık” dedi.

  Süper Ligin 16.haftasında Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan Galatasaray karşılaşmasında günün en çalışkan isimlerinden Murat Yıldırım, galibiyetin gelmesinde büyük bir rol oynadı.

  Orta alanda Aytaç Kara ve Okechukwu Godson Azubuike ile birlikte iyi işlere imza atan ve her geçen gün performansının üzerine koyarak yoluna devam eden Yıldırım, galibiyet sonrası büyük bir sevinç yaşadı.

  Yıldırım, Galatasaray karşısında taraftarların desteğiyle iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Güzel bir oyunla, süper bir galibiyet aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. 90 dakika boyunca hiç susmadılar ve muhteşem bir destek verdiler. Bu galibiyeti öncelikle taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Aferin Murat takımın en çalışkanlarından birisi sendin,başarılarının devamlı olması dileğiyle..........
    0
    0
    Yanıtla