SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Türk

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:59:14
Süper Türk
A- A+ PAYLAŞ
 
Gösterim tarihi : 16 Mart 2012
Yönetmen : Tamer Karadaglı
Oyuncular : Tamer Karadaglı , Suna Keskin , Atilla Arcan , Buket Dereoğlu
Senaryo : Izlen Erdem
Yapımcı :
Müzik :
Görüntü yön. :
Tür : Komedi , Türk Filmi
Süre :
Yapım yılı : 2012
Ülke : Türkiye
Dağıtıcı : Medyavizyon
 
1960'lı yılların sonlarında, dünyadan çok uzakta bulunan bir galakside bulunan bir gezegen yok olmak üzeredir. Bu gezegende bulunan bebeklerden 2 tanesi özel kapsüllerle dünyaya gönderilir. Bir tanesi Amerika'ya düşer, diğeri ise Türkiye'ye. Bizim hikayemiz Türkiye'ye düşen kapsülle başlar. Bu kapsül Küçükköy isimli bir kasabaya, çiftçilikle uğraşan bir çiftin bahçesine düşer. Daha önce 3 kez düşük yapmış olan çiftin çocukları yoktur. Bu çocuğu kendi çocukları gibi büyütürler ve bunu çocuk da dahil herkesten gizlerler.
 
Ekber adını verdikleri çocuğun çok özel güçleri vardır. Uçabilir, gözlerinden ışın çıkarabilir, nefesiyle istediği şeyi dondurabilir, nesnelerin arkasını görebilir ve çok uzaktan gelen sesleri duyabilir. Bu özelliklerini insanlar öğrenirse Ekber'i ellerinden alacaklarından korkan anne baba yıllar boyu Ekber'i baskı altında tutarak bu özelliklerini başkalarının yanında kullanmasını engellerler. 
Resmi web sitesi : http://www.superturkfilm.com/

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız