SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şüpheler Aydınlatılmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, Malatya'nın Darende ilçesinde parti teşkilatını ziyaret etti.

Partide basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Topçu, "Memleketin üç ana meselesi var, bölücü terör, ekonomik terör ve , ahlaki terör sorunlarının çözülmesini bekliyoruz"ifadelerini kullandı. Topçu, helikopter kazasıyla ilgili şüphelerin de aydınlatılması gerektiğini belirtti.

“Kayısı neden bu dünya markası olmuyor da, marka diye elin kivisini alıp ta bilmem nerelerden getiriyoruz. Neden Kanada'dan buğday alıyoruz, buna iyi bakmamız lazım, niye şimdi Romanya'dan ithal et getiriyoruz. Neticede diyorum ki, ülke iyi yönetilemedi. Bizi genetiği oynanmış domates tohumuna mahkum eden iktidarlar şimdi mecliste bir birine muhalefet yapıyor. Millet sizin birinize iktidar diğerlerinize de muhalefet görevi verdi. Siz hazineden 307 milyon para alıp, aranızda bölüşüyorsunuz, plazalarda oturuyorsunuz. Allah aşkına bir birinizle kavga etmeyi bırakın, memleketin üç ana meselesi var, bölücü terör, ekonomik terör, ahlaki terör, bunlarla alakalı çözüm noktasında hele ki bölücü terörü milli bir mesele olarak görün, bir birinizi oraya buraya davet etmeyi bırakın, kayıkçı kavgasından vazgeçin, bir araya gelin, milletten aldığınız yetkinin hazineden aldığınız paranın hakkını verin bölücü terörün belini bir kırın"diyen Topçu, "Ondan sonra bu ekonomik terörle alakalı gereğini yapın. Dünyada marka edebileceğimiz ürünlerimizin gereğini yapın. Meclise bölücü terör sözcüleri sızmış ve girmiş, milletin meclisinde sizi hiçe sayarak, parmak sallıyorlar gereğini yapın” ifadelerini kullandı.

" HELİKOPTER KAZASIYLA İLGİLİ ŞÜPHELER AYDINLATILMALIDIR"
Topçu, merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasıyla ilgili bir soruya karşılık, "Millet şüphelerin aydınlatılmasını, durum ne ise, nereye gidiyorsa önünde arkasında ne varsa çıkarmalı. İşte orada milletin ezberi bozulacak inşallah. Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesi ve arkadaşlarının ortaya koyduğu bu süreç bir örnek olacak ve oradan rahmetlik Özal'a da gidilecek. Rahmetli Adna Kahveciye, Recep Yazıcıoğlu ve rahmetli Ecevit'e de gidilecek. Millet vicdanında mahkum olmuş şeyler neyse bizim bu konudaki ilke ve prensiplerimiz onlarında aydınlatılmasına ışık tutacak"dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız