SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şüpheli Araçlara Jandarmadan Müdahale

A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Elazığ karayolunda 2 şüpheli araç ve şahıslar olduğu ihbarı üzerine yolu kesen jandarma, araçları durdurdu ve araçlarda yapılan aramada; ruhsatsız 2 tabanca, 56 mermi ve 10 gram toz esrar bulundu. Jandarma; 1'i kadın 3 zanlıyı gözaltına alırken, araçlardan birinin çalıntı olduğunu belirledi.

Jandarma tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:
"21.07.2005 günü saat: 01.00 sıralarında yapılan bir ihbar üzerine 35 ZE 274 plakalı Fiat Palio marka aracın çalıntı olduğu, 07 N 4477 plakalı Bora marka araçta silah olduğu ve iki aracın birlikte hareket ettiği haberinin alınması üzerine; bahse konu araçlar Malatya-Elazığ karayolu MALET tesisleri önünde durdurularak yapılan kontrol ve aramalarda; 07 N 4477 plakalı aracın bagajına gizlenmiş 44 adet 9 mm MKE yapımı tabanca mermisi, arka koltuğu altına gizlenmiş 1 adet 9 mm markasız 0044774 seri nolu tabanca ve bu tabancanın şarjöründe bulunan 6 adet MKE yapımı 9 mm tabanca mermisi, 1 adet 9 mm 82024 seri nolu Fabriquv marka tabanca ve 12 adet 9 mm tabanca mermisi ile aracın sağ ön koltuk altındaki paspasın altına gizlenmiş poşet içinde 8–10 gr civarında esrar maddesinin ele geçirildiğini. 35 ZE 274 plakalı araçta yapılan aramada ise herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmadığı, ancak yapılan plaka sorgusunda aracın çalıntı olduğu ve arandığının tespit edildiğini, 07 N 4477 plakalı araçta bulunan İbrahim D. (1978 d.lu Antalya Avsalar nf. kyt), Semra A.(1981 d.lu Antalya-Göynük nf. kyt) ve 35 ZE 274 plakalı araç sürücüsü Arif A. (1958 d.lu Malatya-Hekimhan nf. kyt)’ın yakalanarak gözaltına alındıklarını."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız