SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şüpheli Araçta Silah Bulundu

0
Güncellendi - 2019-03-07 03:40:53
Şüpheli Araçta Silah Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Jandarma tarafından şüphe yüzünden aranırken park halinde bulunan araçta ruhsatsız tabanca, sürücüsünde ise bıçak ele geçti.

Konuya ilişkin olarak Jandarma'dan Valilik aracılığıyla şu bilgi verildi:

"Malatya İl Jandarma Komutanlığı Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 04.03.2019 günü 18.30– 22.30 saatleri arasında icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında şüpheli bir aracın Dilek Mahallesinde görülmesi üzerine KOM Şube ve Motosikletli Asayiş Timinin de desteğiyle bölgede arama faaliyetine başlanılmış olup, söz konusu aracın Dilek Mahallesi Uğrak Sokak mevkiinde park halinde olduğu tespit edilmiştir.

Uğrak mevkiinde aracın bulunduğu yerin etrafında gerekli güvenlik tedbirleri alınarak araç sürücüsünün gelmesi beklenerek gözetlenmeye başlanmış, araç sürücüsünün aracın yanına gelmesi ile kimlik kontrolü yapılmış olup olay hakkında Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek arama kararı talep edilmiştir.

Alınan arama kararına istinaden şüpheli M.G. üzerinde ve aracında yapılan aramada, şahsın üzerinde (1) adet bıçak, aracında şoför koltuğunun altına zulalanmış vaziyette (1) adet Pierro Beretta marka 9 mm tabanca, tabancaya ait (1) adet şarjör ve (7) adet 9 mm fişek ele geçirilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız