SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şüpheli Doğalgaz!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, bir ailenin 8 ferdi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Doğalgaz zehirlenmesi sonucu, Semra Bektaş (16) Hatice Aslan (56), Havva Erol (51), Muhammet Çakman, Hacer Aslan, Hatice Bektaş, Mehmet Aslan ve Mehmet Bektaş bunaltı ve baş ağrısı teşhisiyle 112 Acil Servis ambulansıyla devlet hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahaleleri sonrası Semra Bektaş, Hatice Aslan, Havva Erol, Muhammet Çakman, Hacer Aslan, Hatice Bektaş ve Mehmet Bektaş yatarak tedavi altına alınırken, Mehmet Aslan ise ayakta yapılan tedavi sonrası taburcu edildi.

Yaşanılan olay sonrası açıklama yapan ve ayakta tedavi gören evin reisi Mehmet Aslan, yemekten zehirlenmediklerini belirterek, "Yediğimiz yemek normal bir yemek. Zehirlenecek seviyede değildi. Biranda baş ağrısı ve bunaltı başladı. Daha sonra kusmaya başladık. Çocuklar hasta olduğu için doğalgaz seviyesini yükselttik. Bundan sonra ağrılar başladı" dedi.

Devlet Hatanesi Kardiyoloji Uzmanı Halil Aslan ise hastaların ilk bulgulara göre yemekten zehirlenmediklerini tespit ettiklerini belirterek, "Vakalar, yemek zehirlenmesi değil. Tahminimizce doğalgaz zehirlenmesi. Şimdilik bunu söyleyebiliriz. Ama net olarak yapılacak tetkikler sonrası açıklama yaparız. Ama, doğalgaz olma durumu var" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız