SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şüpheli Jandarmayı İzleyince..

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da bir bahçedeki su dinamosunu çalmak isterken fark edilince kaçan ve olay yerinde bıraktığı aracı jandarma tarafından otoparka götürülen şahıs, ticari araçla ekipleri takip edince yakalandı. 
 
Alınan bilgilere göre, merkez Konak semti Bahçebaşı Mahallesi Büyük Güney mevkisinde bulunan bahçesine gelen D.N. (48), bir şahsın su dinamosunu söktüğünü görünce durumu jandarmaya bildirdi. Bahçe sahibi tarafından fark edildiğini anlayan şüpheli yaya olarak kaçtı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, çevrede yaptıkları aramada bahçe yakınında terk edilmiş bir otomobil buldu. Yapılan incelemede otomobilin 13 ayrı suçtan kaydı bulunan K.K.'ya (45) ait olduğu tespit edildi. Araç jandarma tarafından
otoparka götürülmek üzere çekiciyle alındı. Çekiciyi takip eden bir ticari taksiden şüphelenen jandarma, aracı durdurdu. Ticari aracı inceleyen jandarma, şüpheli K.K. ile A.G.'yi (38) gözaltına aldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız