SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şüpheli' Malzeme Güldürdü..

A- A+ PAYLAŞ

Kız Meslek Lisesi kavşağındaki bir mağaza önündeki şüpheli paket polisi harekete geçirdi. Trafik kesildi, emniyet şeridi çekildi. Özel giysili bomba uzmanının fünye ile patlattığı paketten etek çıktı. Uzmanın eline alıp incelediğinin etek olduğunu farkeden çevredeki vatandaşlar bunu gülerek izlediler.

Gece polise yapılan bir ihbarda Kız Meslek Lisesi kavşağındaki bir mağaza önünde şüpheli paket olduğu bildirilince bölgeye ekipler gönderilerek güvenlik önlemi aldırıldı. Şehir merkezindeki trafik kesilirken, vatandaşlarında bölgeden geçişine izin verilmedi.

Bomba İmha Ekibinin, içerisinde bomba olabileceği ihtimalini değerlendirerek fünyeyle patlattığı şüpheli paketin içerisinde bayan eteği çıktı.Durumu merakla izleyen vatandaşlar, eteği görünce gülüştüler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız