SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şüpheli Ölüm ve İntihar

A- A+ PAYLAŞ

Karakaya’nın Kale kıyılarında 23 yaşındaki kızın cesedi bulundu.. Fuzuli Caddesi'ndeki bir apartmanın 4. kat balkonundan atlayarak indihara kalkışan 21 yaşındaki kız da, 3. kat balkonuna düşerek ağır yaralandı. Bu arada evinin önünde ölü bulunan 50 yaşlarındaki şahsın ölümü şüpheli görüldü.

BARAJ GÖLÜNDE CESET..
Jandarma’dan edinilen bilgiye göre; Karakaya Barajı’nın Kale ilçesi Bent Salkımlı köyü sınırları içerisinde kalan bölümündeki kıyısında, su içerisinde bir bayan cesedi olduğu ihbarı üzerine giden jandarma, cesedin, İkizpınar Köyü nüfusuna kayıtlı 23 yaşındaki R.A. adlı bayana ait olduğunu saptadı.

R.A.’nın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı ve burada yapılan otopside, suda boğulma suretiyle ölüm olayının gerçekleştiği, cesette darp ve zorlama izine, herhangi bir yaraya rastlanmadığı, tecavüzün söz konusu olmadığı belirlendi. İntihar olarak değerlendirilen olayla ilgili soruşturma Cumhuriyet Savcılığı’nca sürdürülüyor.

4. KATTAN ATLADI AMA..
Bu arada, Fuzuli Caddesi’ndeki bir apartmanın 4. katından atlayarak intihara teşebbüs eden, ancak 3. kat balkonuna düşerek yaralanan 21 yaşındaki K.Ö. adlı bayan, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Pazar gecesi 01.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan K.Ö.’nün, balkondan intihar amacıyla atladığını söylediği öğrenildi.

EVİNİN ÖNÜNDE ÖLÜ BULUNDU..
Öte yandan, Arapgir ilçesi Yazılı Köyü’nde 50 yaşlarındaki V.D.Y. adlı şahıs, evinin ölünde ölü bulundu.

Cesedin sol kulak arkasında 2 cm. çapında bir yara izi saptanınca, “Şüpheli Ölüm” olarak işlem yapılan cesedin, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği, ölüm nedeninin otopsi sonucu belirleneceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız