SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şüpheli Ölümler Araştırılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:25:32
Şüpheli Ölümler Araştırılıyor
A- A+ PAYLAŞ
19 yıl önce  uçağının düşmesi sonucu Şehit olan dönemin Jandarma Genel Komutanı Malatyalı Orgeneral Eşref  Bitlis'in ekibinde bulunan ve ölümü şüpheli bulunan dönemin Mardin Jandarma Alay Komutanı Albay Rıdvan Özden'in mezarı, 2 Şubat Perşembe günü açılacak. Kayıtlara intihar olarak geçen  dönemin Tunceli Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Çillioğlu'nun ölümüyle ilgili olarak ise, Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı , 2011 yılında soruşturma başlatarak, Tunceli'de o dönemde görev yapan çok sayıda kamu görevlisinin ifadesini almıştı.
 
"RAPORUN MALATYA'YA GÖNDERİLMESİ BEKLENİYOR"
 
Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı, soruşturma kapsamında 9 Haziran 2011 tarihinde Albay Kazım Çillioğlu'nun Düzce'de bulunan mezarını açtırarak, ceset üzerinde kriminal inceleme yaptırmıştı.  Albay Kazım Çillioğlu'nun mezarında alınan parçalar üzerindeki kriminal inceleme ile ilgili olarak Adli Tıp Kurumu'nun hazırlayacağı raporun Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'na gelmesi bekleniyor.
 
"MEZARI AÇILACAK"
 
Diyarbakır Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen faili meçhul cinayet soruşturmaları kapsamında yine Orgeneral Eşref Bitlis'in ekibinden olduğu belirtilen eski Mardin Jandarma Alay Komutanı Albay Rıdvan Özden'in ölümü 17 yıl sonra aydınlatılmaya çalışılıyor. 14 Ağustos 1995 tarihinde Mardin'in Savur ilçesi Ormancık köyü kırsal kesiminde teröristler tarafından açılan ateş sonucu iki korumasıyla birlikte şehit edildiği ileri sürülen eski Mardin Jandarma Alay Komutanı Albay Rıdvan Özden'in de mezarının açılmasına karar verilmişti.
 
Uçak kazası halen şüpheli görülen ve Orgeneral Eşref  Bitlis'in ölüm olayının ardından ekibinde bulunan her iki albayında şüpheli görünen ölümleri, soruşturmaların sonuçlanmasıyla netliğe kavuşacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız