SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şüpheli Ölümler

A- A+ PAYLAŞ

Otobüste ağzından kan gelmeye başlayan şahıs ambulans gelinceye kadar öldü. Yaşlı şahıs banyoda ölü bulundu. Bu arada düşerek ağır yaralanan bir başka yaşlı şahıs ise hastanede tedavisi devam ederken öldü.

BANYODA ÖLÜ BULUNDU..
Niyazi Mahallesi Barutçu Sokağı’nda oturan 63 yaşındaki A.İ. adlı şahıs, öğle saatlerinde banyoya girdi ve bir süre haber alamayan yakınları polisi aradı. Polis ekibi, kapı camını kırarak girdiğinde A.İ.’yi yerde yüz üstü yatar halde bulundu. Çağrılan 112 ekibinin muayenesinde şahsın ölmüş olduğu anlaşıldı. Daha sonra gelen sağlık personelinin de ölümü şüpheli görmesi üzerine, ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

OTOBÜSTE..
Cumartesi akşamı İstanbul seferini yapmakta olan yolcu otobüsüne MAŞTi Terminali’nde binen 43 yaşındaki A.T., araç hareket ettikten 2-3 dakika sonra rahatsızlandı ve ağzından kan gelmeye başladı. Bunun üzerine henüz MAŞTi terminali sınırlarından çıkmamış olan otobüs ambarlar önünde durdu ve 112 Acil Ambulansı çağrıldı. Bu sırada kendini kaybeden şahsa 112 görevlileri müdahale etti, ancak şahıs kurtarılamayarak öldü. Beydağı Devlet Hastanesi’ne götürülen A.T.’nin cenazesi, savcının ölümü şüpheli görmesi üzerine otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

HASTANEDE ÖLDÜ..
Öte yandan, 20 Mayıs günü Karakavak Mahallesi Güngör Caddesi 9. sokaktaki evinde düşerek ağır yaralanan, Beydağı Devlet Hastanesi’nden TÖTM’ye sevkedilen 87 yaşındaki H.Şanlı adlı şahıs, 10 gün süren tedaviye rağmen kurtarılamayarak öldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız