SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şüpheli Paket Alarmı

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da, bir caminin önüne bırakılan şüpheli paket, çevrede korkulu anların yaşanmasına neden oldu. 
 
Edinilen bilgiye göre olay, İzzetiye Mahallesi'nde bulunan Hacı Nasır (Ethem Efendi) Camii önünde meydana geldi. Cami'nin önüne bırakılan paketi fark eden esnaflar, durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, bomba uzmanı ekipler olaya müdahale etti. Bomba uzmanı ekipler, paketi meraklı kalabalığın bakışları altında fünye ile imha etti. Bombanın etkisiz hale getirilişini bazı bayanlar, oturarak izledi. 
 
İmha edilen paketin içerisinden kağıt parçaları çıkarken, bomba uzmanı ekipleri incelemek amacıyla paket içerisinden birkaç parçayı aldı. 
 
Paketin imha edilmesinin ardından alan araç ve yaya trafiğine açıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız