SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şüpheli Paket' Ve Yeme Teşebbüsü!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın en merkezi yerinde, Soykan Parkı'ndaki bir paket polisi alarma geçirdi. Vatandaş da polisin adeta "burnundan getirdi".. Şüpheli paket için önlem alan polisler, vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmakta zorlandı. Patlatılan paketten üzüm çıkınca vatandaşlar bu kez üzüme hücum etti. Bu arada, Kanalboyu'nda patlatılan şüpheli paketteki iki kedi öldü.

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE..
Olay, saat 14.45 sıralarında Malatya merkez Soykan Parkı'nda meydana geldi. Kızılay Kan Merkezi'nin vatandaştan kan almak için kurduğu çadırınla Yeni Cami arasındaki alanda bir bankın üzerine poşet içerisinde bırakılan paketin bomba olabileceği ihtimali nedeniyle polis olay yerini boşaltarak çevrede güvenlik önlemleri aldı ancak vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmakta zorluk yaşadı.

Şüpheli paketin çevresine güvenlik bandı çekilmesine karşın vatandaşlar bandı aşmakta zaman zaman ısrar etti. Bazı vatandaşlar da şeridi aşmakla kalmayıp şüpheli paketin yanına geçmek isteyince polis memurlarının da sinirleri gerildi.

Oturmakta ısrar eden bazı yaşlılar ise polis ekipleri tarafından güçlükle ikna edilip uzaklaştırıldı.

Bomba imha uzmanlarınca patlatılan şüpheli paketten Arapgir'in meşhur üzümü çıktı. Olayı merakla izleyen vatandaşlar, polisin işi bitince üzümü yemek için hareketlendi. Bir polis memuru, vatandaşlar üzümü almadan paketin içerisine koyarak çöp kutusuna attı.

İçerisinden üzüm çıkan paketin bankta oturan bir vatandaş tarafından unutulmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KEDİLER ÖLDÜ..
Öte yandan, bu olaydan kısa bir süre önce de Kanalboyu'nda şüpheli paket ihbarı yapıldı ve karton kutu uzmanlarca patlatıldı. Paketteki biri büyük, diğeri yavru iki kedinin öldüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız